Feyekum Bilgeebaby neler soruyorlar telefonda çözüyorum yani çok yanlışım çıkmıyor inş geçerim yaa parasında değilim baya zaman aksıyor hemen almka istiyorum ehliyetimi
Bilgeebaby Feyekum ben çok önce girdim bir yıl önce sürücü kursunda müdürdüm o yüzden. Geçiş üstünlüğü olan araçları vs soruyorlar 4 lü kavşak verip sırayla hangisi geçer diye. Sağlıktaa hemlik manevrasını soruyorlardı
Sinem01 Feyekum ehliyet ebru hoca YouTubeda izleyin kesin gecersiniz calisirsaniz gecersiniz zor bir şey degil
Feyekum Bilgeebaby ins geçerim yaaa direksiyon sınavları nasıl arabamiz ds yok otomatik alacam öğrenirim ksia zamanda
Merve-miray Balyanak_annesi Eşim 6 Haziran da yazılı sınava girdi 70 ile geçti. Acaba direksiyon sınavı ne zaman oluyor. Sizinki yazılıdan ne zaman sonra direksiyon sınavı olmuştu?
bluem Merve-miray kursu zorlarsaniz direksiyon dersinizi alirsiniz 1 hafta kadar sonra 2 haftaya grersiniz eger kursa birakirsanz 1 2 ayi bulur ben 3 ay bekledim
Balyanak_annesi Merve-miray benimki karışık ben yazılı sınava Hatay’da girdim depremden sonra memlekete geldik dilekçe verdik nakil aldiridm falan baya ocaktan beri ehliyete ugrasiyorum ama normalde sınavdan sonra 1 ay içinde dirkesiyon sınavı oluyormuş
Feyekum bluem o kadar bekletiylrlar mo yazılıyor geçersem zaten başlarım ilgililer yani sevdim kursu müdürleri çok iyi kime sorduysam çok memnun kaldı
AdaPrenses Feyekum bende otomatık ıstedım ama benı kursta manuele ıkna ettıler.ıyıkıde manuel almısım ıkısınıde surebılıyosun
Bilgeebaby Feyekum direk hocadan öğrenmen daha iyi eşden babadan öğrenmek sıkıntı oluyor. Manuelde heyecan yapma debriyajdan ayağını hızlı çekme istop etmemeye. Hatırladığım birde parkta dikkat et. Her ilçenin parkuru fark ediyor ama genelde park ve istoptan kalınıyor
AdaPrenses Feyekum ben subat ayında aldım cnm kursun verdıgı kıtabı tamamen bıtırdım ıcındekı soruları cozdum o bıtınce ınternetten cıkmıs soruları cozdum.yazılı kolay gecersın.dıreksıyondada youtubeden ummet taşcıyı ınstagramdam dılek candır takıp ettım baya faydası oldu.basarılar dılerım🥰
AdaPrenses Feyekum e sınav oluyor bılgısayardan.trafık polıs ısaretlerı,hemlıck rentek manevrası,gecıs hakkı ustunlugu,bu sorular kesın cıkıyor.
Alparslan3413 Feyekum canım bu hafta girdim 86 aldım 2 gün ebru hocayı izledim YouTube yetiyor zaten👍🏻
Feyekum Alparslan3413 hangi videolarını izled8niz acaba benim simavda temmuzda temmuz videosu var gerçekten çıkıyor mu
Emily37 Feyekum ben 18 sene önce aldım canım.kurstan kitap vermişlerdi çıkan soruların olduğu onu çalışmıştım sadece ve yazılıdan en yüksek notla ilk seferde geçmiştim.sistem değişmediyse çıkan sorulara bakabilirsin