Kiwi bizde cookk cektikk bebegim ve ben perisan oluyoduk 3 aylikken ben farkettim alerjisini cok diyet yaptim et yemedim tahin kuruyemis sut urunleri yumurta ama bi turlu kusmasi aglamasi gazi mukuslu kakasi gecmedi en son kanli yapmaya basladi ozamanda doktorum keci urunleri kullan dene demisti ozamanda kani gorunce hemen kestik diyete devam ettim ekmek aldigim firini bile soruyodum mayasinin icine sut katabiliyolar diye hep cok dikkat ettim bunla beraber biogaia damla nurse harveys surup kullaniyorduk yine sikayetler ayniydi oyle cok kusuyorduki gunde 3 kere makina actigimi bilirim peteklere asiyodum kiyafetlerini dayanmiyodu bir suru kiyafeti onlugu agiz mendili olmasina ragmen... vitamin haplariyla gereken vitamini karsilama calisiyodum bu aradada ciddi meme reddi vardi diyet yapmama ragmen cildiriyordu emmek istemiyordu ayakta gezerek emziriyodum emerken bile defalarca kusuyodu en sonunda cok gucsuz kaldim emzirmeyi biraktim biraktiktan sonra bebegim kusmayi birakti ek gidaya gecme donemine yakindi ek gidaya gecincede baya bi rahat ettik gazi arada oluyo ama kusmasi gecti cok sukur anca cok yerse yada hastaysa kusar. Bence bi sure daha dene hem mama hem emzir bak nasil olucak diye cok gecmis olsun simdiden