Jadewinder Elod bende oldu. Normalde kokmam ya da kendime kokmazdım en azından ama doğumdan sonra kendim bile rahatsız olacak şekilde koktum.
Adasenay Elod bende de oldu asla kokmazdı şimdi bebeğim 6 aylık emziriyorum her gün duşa giriyorum ama yine de ter kokuyorum 😒
bluem Elod normal o sizin lohusa teriniz vucudunuzda ki odemleri atiyorsunuz ben omrumce ter kokmadim lohusayken les gbiydim dus alsamda kokusu gecmezdi zamanla geciyor
K_melike Elod deotak krem harika az bişi sürüyorsunuz 0 terleme 0 koku roll on’Uda var ama onu kullanmadım bir de garnier 48 saat korumalı deodorantı çok güzel ben mavi olanı kullanıyorum bunları kullanarak önlem alabilirsiniz
Guzelanne58 Nilossssss internetten rolonlar var araştırın çok faydalı hiç terlekmiyor isim vermek yasak olmasa taxardim dua edersiniz
Seval-Yagiz Elod 40 ından sonra benim geçti uyurken atletim sıksan su çıkardı o kadar çok oluyor lohusalıga özel sonra ne terlemek kalıyor ne birşey kararmalarda geçiyor merak etmeyin💖
Elod Kararmalar hamilelik sürecinde olan bişeymiş. Her gebede farklı bölgede çıkıyor zamanla soyulup dökülcek. Ama bu ter kokusu ne zaman bitecek onu hiç bilmiyorum
Hilaalhepp Elod ben ? Ama ben bu konu da aşırı hassasım yolda yürüdüğüm yanımdan geçen kokan insanlara gidin de dedorant sıkın diyesim geliyor hafif de alsam o an nefret ederim kusacqk gibi oluyorum en hassas noktam bu sanırım
delirmeceler Elod hiç kokmadım doğumdan sonrada öncede ama kış günü tişortle bile sokakta gezmişliğim var ki inanılma üşüyen biriydim hamilelikten sonra ki şuan 20 ay geçti uzun kollu birşey giymedim belki bu yüzden yaşamamış olabilirim