Zhdsgn Merhaba arkadaşlar bebeğin 3.5 aylık kafayı dik tutamio hala sizinde bebekler kafayı kaçıncı ay dik tuttu normal mi bu durum dik tutmasi için ne yapabilirim
Alieva Zhdsgn , merhaba ☺️ 2 aylıkken tutmaya başladı, Karnının üstüne koy, Önüne oyuncaklar koy mutlaka kafasını kaldırıb bakacakdır. Yavaş-yavaş öğrenecek dik tutmayıda. ❤️☺️
tubaelif Zhdsgn canım bizimkisi dik tutuyordu ama kafası büyüktü meğer ondan sağa sola yatıyormuş. R sorun olup olmadığına kendin bakabilirsin. Dr kucagınaa aldı karnından tutup kol üstünde ters yatırdı. Uçak pozisyonu yani. Eğer o halde kafayı kaldırıyorsa sorun yoktur
Minikerkegim Zhdsgn ben hep doğduğundan belli yüzükoyun yatırdım hem cok fazla yattı hemde daha bir aylık olmamıstı kendi kendine kafasını horoz gibi dikeltir oldu
Smyrnaasimrani Zhdsgn benim kızım ilk 1 ay 10 günlükken yüz üstü yatırıp gazını çıkartmaya çalışırken kaldırdı kafasını 10 15 sn kadar tuttu ben de korktum boynuna zarar mı verecek acaba diye hemen kaldırdım ayağa sonra kucaktaykende kafasını dik tutmaya başladı ben yorulmasin diye yine de destekliyorum yorulup birden geriye atar kendini diye
Zhdsgn lamiya1905 valla bilmiyorum çok salık duruo kafayı sanki iki aylıkken daha dik tutiodu şimdi daha salık oldu gibi gelio siz göbeğin üstüne yayiriomusunuz? Sırt boyun kasları gelişsin diye ondan mı acaba
lamiya1905 Zhdsgn ben hic gobeyi uste yatirmadimm 4ayindan kendi donmeye başladi. Zaten saglik ocaklarinda bakiyolar aşiya goturduğunde.
Zhdsgn lamiya1905 umarım benimde dik tutar bizim süt alerjimiz var acaba etki edermi diye düşünüyorum
Zhdsgn tubaelif öyle dik tutuo uçak pozisyonda benim de ama sırt üstü yatinca kollardan çekince kafa geriden gelio onu dert ettim işte
tubaelif Zhdsgn kilosu nasıl. Oyle kaldırınca bir sorun yok dedi. Abizimki sağa sola düşüyordu o da geçti sonra. Gecer bence dert etme
Zhdsgn tubaelif inşallah geçer aslında her çocuk farklı ama işte anne yüreği bir sıkıntı olcak diye endişe duyuyor
Zhdsgn Minikerkegim ben doğduğu günden beri yüz üstü yaptırmadım çünkü sevmiodu bende yatirmadim bilmio yüz üstüne durmayı
Zhdsgn Alieva hareket edio kollar bacaklar oynuo kafa dik duruo ama yatarak o uçak pozisyonda durmuo😃
aselrigel Zhdsgn Bizimki doğdu doğalı çok güzel tutuyor kafasını tam 2 aylıkken tamamen tutuyordu Ama erkek bebek ise geç tutabilir bebekten bebeğe çok değişiyor hiç bir bebek başka bebekler ile kıyaslanamaz o yüzden üzülme içini ferah tut sağlık ocağınada danışabilirsiniz
Btstml Zhdsgn ben de oğlumu yüzüstü yatırıyorum 45derece kalkması lazımmış kollarından güç alarak ama yapamıyor 😕
Doram Zhdsgn valla dogar dogmaz doktoru motor becerılerı cok ust sevıyede demıstı bebekten bebege degısıyodur bide gevsek bebek sendromu dene bısey var onuda arastırabılırsınız tedavı gerekıyo
Maryhoney Zhdsgn 2.5 aylık şuan 15 gündür tutuyor yüzüstü uyutun gündüzleri destek verin eğimli yastık yapın zeka kartları o da tutar inşallah 😚