minikpandam-_- Merhaba tatlış anneler rota virüs aşısı en geç ne zaman yapılıyor acaba kızım 3 ay 2 günlük ebemiz söylemedi hiçbir şey geç mi kaldım yoksa pazartesi günü yaptırabilir miyim bilgisi olan annelerimiz cevaplarsanız sevinirim 🌸
Adenveannesi minikpandam-_- ilk doz 3 ayı doldurunca 2 doz 5 ayda ama 2.doz 1.dozla aynı tarih olmak zorunda demişti hemşire ne 1 gün geri ne ileri
nazli-06 minikpandam-_- geç kaldınız tam zamanı 3.ayda 1 doz 5.ayda 1 doz şeklinde toplamda 2 doz yapılıyor. Geç kalmadan yaptırın yalnız saglık ocaklaro yapmıyor ozelde yapılıyor.
minikpandam-_- terazikadini gideceğim ebe söylemedi ayak parmağım kırıktı 1 aydır aklımdan çıkmış inşallah geç kalmamışımdır
minikpandam-_- Durubebek61 yaa çok sevindim geçmediyse pazartesi hemen yaptıracağım.vakti geçerse çok üzülürüm ebemizde söylemedi ayak parmağım kırık ve çok hastaydım aklımdan çıkmış
minikpandam-_- terazikadini biliyorum o yüzden endişeliyim pazartesi sabah erkenden gideceğim teşekkür ederim bilgilendirme için 🌸
minikpandam-_- Durubebek61 çok teşekkür ederim cevabınız için 💜 bizimki sağolsun hiçbir şey söylemez boyu kilosuna bile yazdığı kağıttan bakıyorum ilk bebeğim acemilik allahtan böyle bir platform var da sorabiliyoruz
minikpandam-_- nazli-06 geç kaldım diye üzülmüştüm sabah erkenden gidip yaptıracağım çok teşekkür ederim canım 💜🌸
tubii94 minikpandam-_- bende yeni yaptırdım canım 3 ay 7 günlükken oldu yani geç kalmadın özelde doktorumuz yaptı .
minikpandam-_- tubii94 benimde 3 ay 4 günlük olacak çok sevindim içim içimi yedi geç kaldım diye, sabah hemen gideceğim teşekkür ederim cevabın için 💜
nazli-06 Kahvekokulubiri evet yapılıyor fakat 2 ve 4 te saglık ocagının aşıları var 3 er tane bıde bu yapılırsa 4 aşı eder yazık cocuga, 3 ve 5.aylarda saglık ocagı aşısı yok oyuzden boş aylarda yapmanız daha uygun olur bence