Deletedmom0210 happy mom a yazmıştım buyrun 🥰
Eveeeeeet beklenen an geldi ve doğum yaptım şükürler olsun . Allahım bebek isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Şu hayatta ki en mükemmel en en en güzel duygulardan bir tanesiymis anne olmak ...
Hemen anlatıyorum ;
8 Kasım cuma sabahı saat 7 buçuk gibi eşimin alarm sesine uyandım biraz terlemişim kalktım yataktan lavobaya gidecektim bir baktım yatağa hafif ıslaklık geçmiş dedim heralde ter. Sonra iç camasirima baktım sızıntı şeklinde su gelmiş avuç içi kadar . Dedim heralde suyum geliyor yavaştan . Eşime gosterdim hemen acaba yanlış mı anlamışım diye o da bana hak verince iş yerinden izin aldı ve hastaneye gittik . Kaynanam annem ben ve eşim.
Kontroller yapıldı nst ye bağlandım sancılar çıktı alttan muayene ettiler ama açılma yoktu ayrıca çatim da darmis. dediler yatış yapacağız bu arada çocuğum 40+4 tü ve bebeğim 3800 gramdi.
Neyse yatış yaptık açılma olmadığı için alttan balon taktılar ne zaman düşerse 4 cm açıklık olacak dediler . Sabah 9 buçuk gibi yatış yaptık ve balon öğleden sonra 4 gibi düştü . Tabi sancılar başladı o zaman hafif hafif nisanim da geliyordu baya cektim acıyı. Eşim de yanımdaydı bana çok destek oldu tabi anneler de var yanımda bol bol dua edip okudular kolay olsun diye sağ olsunlar . Ama çok zorlandım . Sezeryan olsam daha iyi olacağını söyledi herkes ama ben sancıları ceksemde normal deneyeceğim diye tutturdum hani çatal dan inip ameliyat s alınma pahasına ...
Çok şükür iyikide sınırları zorlamisim. Biz kadınlar i kadar güçlüyüz ki Rabbim nasıl güç kuvvet vermiş bize elhamdülillah.
Sonraaaa baya sancı çektim falan tabi plates topunda hareket yapıyorum yürüyorum squat v.s bir yandan da canım çok yanıyor zar zor yaptım denilenleri . Açılma ilerledi 6 oldu 7 oldu 8 oldu sonra artık dedim yeter çok fenayım artık dogurtun. Sonra 10 cm oldu bende bir ıkınma isteği dedim altıma yapicam heralde. Elim ayağım boşaldı kendimi ayakta tutamıyorum eşimi tutuyor götürüldü m doğumhane ye tabi beni bekleyen ler kapida. Allah oraya girip kolay ve tek ikinmayla doğurmayi nasip etsin. 6 - 7 kere ikindim anca doğdu bebeğim. Kesik attılar dar olduğu için . Şimdi 7 dikişim var . Ama şükür buna da 🥰 evladimin çıktığını gördüm canlı canlı . Epidural v.s hiç birşey yoktu yapmadılar. Kesikle atlattık şükür. Bebeğim kaka yapmış buarada mideyi yıkadılar ama sıkıntı çıkmadı 😊👼 şimdi evdeyiz ve iyiyiz ❤️❤️