bsraoztrk8 herkesin bünyesi bir olmuyor maalesef ki ben kızımın suyu azaldığı için suni sancı almıştım açılmam vardı ama 3 cm di sancıyla gittim hastaneye yatış yapıldı nst de de sancım gözüküyor zaten ama ben aşırı derecede hissetmiyordum sancıya da hastaneye yattım nişanımda geldi ama sonra ne açılma ne sancı vs hissetmedim kontrol aldı doktor suyu azalmış suni sancı vermemiz gerekir dedi kabul ettim
Saat 11 12 suları sancı verildi ben hiç birşey hissetmiyorum ama nst 100 lere çıkıyor ben de tık yok ama benden önce alanlar ağrıdan sürünüyor ben onlara yardımcı oluyorum 😂
sonra 18.00da suyum geldi bir anda ben şok ilk olunca sudan sonra başladı sancılar zordu ağrısı ama açılmam doğumum çok kolay oldu 20.20 de doğum oldu benim yani 3 saat 20 dk sancı çektim 😊
Sancı geliyordu şidettli bir şekilde kaç dk sürdüğü hesap filan edemedim o an çünkü artık sıklaşmaya başlayınca sancı geliyor artıyor bi 5 saniye kadar dinlendiriyor kimi duyduğumdan hiç dinlendirmeden saatlerce çektiğini kimi de 1 gün 2 gün sürdüğünü söylüyor
kişiden kişi ye değişiyor anlayacağınız