Esleminannsi029222 Doğubayazıtta olsaydınız kolaylıkla bulurdunuz Allah yardımcınız olsun inşallah bulursunu
Veragillerden Unhappy_mommy Merhaba, biz merkezde ev arıyoruz görürseniz lütfen yazın acil bulmamız lazım
gecekusu_- Minik-mucizem ağrı/patnostaysanız yunus apart da boş yerler var hatta şimdi eşimin eski ev arkadaşı da boşaltıcak evini
DilekGunes Minik-mucizem canım tayinler açıklandığın zaman söyleseydin kiralık daire vardır eşimin arkadaşı taşınıyordu 🥺
-Nazo22- Minik-mucizem bizde tayinciyiz kiraladık 2+1 eşimin arkadaşına da aynı binadan kiraladık emlakçınin söylediğine göre bir binayı boşaltıp kiraya vereceklermis merkezde eğer isterseniz sorabilirim siz nasıl bi ev istiyorsunuz kira olarak fiyat felan?
DilekGunes Minik-mucizem görmedim o zaman cnm ben benim eşim Ağrı’da görev yapıyor sorayım bi varsa yazarım sana
Veragillerden Elif554 Sağ ol canım Allah razı olsun 3000 tuttuk eşimin çalışacağı yere de yakın, inşallah bulursunuz, kaç artı bir arıyorsunuz ben de bulursam yazayım bana atıyorlar çünkü bir de eşiniz asker mi polis mi