Aaylinnnn Bu beyaz gürültüyü nasıl bıraktırıcaz sabaha kadar beynim şişio ama benim kuzu taş gibi uyuyo onu kaptıyorum hop fal taşı gibi açıo gözleri uyku arkadaşı aldım telefondan açmamak için ama ne bilim inşallah zararı yoktur..ama bıraktırmak istiyorum
Nurannee- Aaylinnnn aaay şiştik bu sestenn aynı durumdayım. Ben dalınca kapatıyorum normalde ama daldı siye kapattım uyandı. Nerden bulaştık arkadaaaş. 4 ay 17 günlük oğlum 😭😭😭😭
Aaylinnnn Saudade vallahi şimdi bile uğraşıyorum sesi kısarak hergün kapatıp gidicem dükkanı inşallah 😂
Kubkub12 Ayyyy gel bi sarılalım çocuk 4 aylık oldu kafamda çalıyor ses valla bende bıraktırmak istiyorum tavsiye istiyorum 😩
Aaylinnnn Kubkub12 benimki de 4 aylık 2 aylıktan beri bu ses bi öneri deneme aşaması sende dene hergün bi tık daha kısarak azaltıp tamamen kapatalım bakalım inşallah olur😂yeğenim 5 aydan sonra kendi istememiş Ama gündüz o sessiz uyuyo gece uyumuo
egesmommm selinbeb benim bir aylık oğlumda beyaz gürültü sevmiyor onuj yerine futbol tribün sesiyle uyuyo 😂😂
Aaylinnnn nurefsanakbulut bende öyle diyerek başladım ama bir süre sonra iş çığırından çıktı tabii benm kafam böyle şişiyorsa o minicik kafa nasıl oluyor die düşünmeden edemiyorum..her türlüsüde sor zararlı mıı değil mi diye düşünmek ikilem
Deletedmom_116 Ay bence çok güzel başta bana da gürültü gibi geliyordu ama artık bende alıştım, ve de gerçekten dinlendiriyor beyni bence. Ben bu sesle uyuduğumda daha kaliteli uyku uyuyorum gibi geliyor.
Aaylinnnn Deletedmom_116 inşallah öyledir ben kendimi düşünöüyorum ya bebişlere zararı var diyen var yok diyende ben ondan korkuyorum açıkcası
Aaylinnnn Nurannee- bende aynı şeyi söylüyorum bana bunu kim söylediyse diyorum gazlı bebek uyumuyor dedik uyusun diye bulaştık artık..yapcak bişey yok umarım istemezler bi süre sonra..ben az önce kapadım başladı kıpır kıpır 15 dk sürmedi😂
Aaylinnnn 06elfber06 sonu yok yani bunun uykuya dalarken bari dinleseler sabahaa kadar nedir 🫠gerçi anasına çekmiş bende lise çağlarında müziksiz uyuyamazdım gençlik tripleri 😂
Aaylinnnn Nurannee- 😂😂😂neyse bi süre daha devam Allah yardımcımız olsun inşallah nefesleri bile değişiyor küçük insanlar😂