Drycl46 4 gün önce sarılığımız başladı sütüm var ama emmiyor tutamıyor göğüs ucu silikon ile veriyorum ama onu kullanmak istemiyorum sadece göğsümü tutsun istiyorum ama aç da kalmaması lazım mecburen mama da veriyoruz bu durumu yaşayan var mı ne yaptınız
Mervenur_1605 Drycl46 merhaba canım benimde 25 günlük kızım var benimde göğüs ucum olmadığı için silikon uca alıştı göğsümü tutmuyor. Ve hala sarılığı var. Ne yapacağımı silikon ucu nasıl bıtaktıracağımı bilmiyorum gerçekten. 😔
Zeymoms Drycl46 merhaba öncelikle benimde göğüs ucum yoktu bilmiyorum benek yapısından mi benim bebeğim plastik bişe verince midesi bulanıyor gibi oluyordu memucu silikonu denedim olmadı sonra kendi mememi vere vere ucunu çıkardı şimdi anne sütü alıyor 1 aylık olduk vile pes etmeyşn o göğüs ucları iğrenç bişe
Raniird Drycl46 emzirme dışında kaşık biberon ile sütünüzü sağıp verebilirsiniz doyduğundan emin değilseniz ek olarak mama da verebilirsiniz her gün banyo ve iyi beslenmeyle geçiyor inşallah 😊
Drycl46 Mervenur_1605 artık emsin de ona da razıyım ama sütüm varken benden direk alsın istiyorum bana mısın demiyor kaç gün oldu sarılığı acaba
Mervenur_1605 Drycl46 aynen benimki de öyle inatçı sadece göğsümü ağzına almıyor ittiriyor ucu takınca emiyor. Hiç emmemesinden iyi ama sadece beni emse daha iyi olacak. 21 gündür de geçmedi sarılıĝı
Derinssmom Yarın 30 günlük olucaz göğüs ucum hiç yoktu şuan emdiği için artık var ama alıştı arada cıkarıyorum bir iki cekiyor sonra bırakıyor nasıl bırakıcak bilmiyorum 🥺
Drycl46 Mervenur_1605 Işın tedavisi verildi mi ve Dr gittiniz mi kaç çıktı bizim 17 ydi ve düştü aç bırakmayın bol bol emzirin ben normal doğum yaptım ama doğumdan sonra kanamam olduğu için tekrar ameliyata aldılar ve afedersiniz Oturamıyorum yürümekte zorlanıyorum acaba geçecek mı bu acı ona rağmen emzirmeye çalıştım sütümü sağıp biberon ile verdik ayrıyetten mama verdik
Bebegim1- Benim de emmiyordu biraz sağıyordum çıkıyordu ve tutuyordu , şırınga ile de çıkıyormuş dene istersen
Drycl46 Bebegim1- manuel göğüs pompası ile sağdım verdim elektrikli aldım onunla sağıp vermeyi düşünüyorum
Drycl46 Zeymoms evet istemiyorum tutmasını ama benim şöyle bir durumum oldu normal doğum yaptım yapmasına sonra kanamam çok oldu tekrar ameliyata alındım Oturamıyorum haliyle silikon ile veriyorum yoksa bu ağrılarıma rağmen yine de elimden geleni yapıyorum size de maşallah ♥️ sağlıcakla büyüsün evlatlarımız
Mervenur_1605 Drycl46 1 haftalıkken gitmiştik 13 çıkmıştı değeri doktor 3 gün sonra kontrole çağırdı ama ben tekrar topuktan kan alınmasın diye gitmedim nasıl olsa daha geçmemişti. Sürekli emziriyorum bende sezaryen olduğum için sütüm geç geldi mama verdik ama yine sarılık oldu işte. Ama çok şükür yüzünde ve gözünde kaldı sadece inşallah geçer kısa zamanda.
Drycl46 Mervenur_1605 hala geçmediyse götürün lütfen bebeğinizin Sağlığı için 🙏🏻 soğukkanlı biri değilim annem de olmasına rağmen bebeğimin ağlaması beni de ağlatıyor oysa ama hersey onlar için çok geçmiş olsun
Nazo273 Pompayla sağ göğsünü zamanla uç çıkıyor benim öyle olmuştu ve biberonla değil kaşıkla vermeye çalış benim kızımda sarilik oldu şuan 21 günlüğüz şükür atlatmisiz bol bol emzir
Drycl46 Raniird kesinlikle öyle ama benim durumum farklı alttan dikişlerim var ve Oturamıyorum bu beni daha çok yoruyor
Tuba_tuba Drycl46 sükür 2 aylik oldu oglum bisde sarilik gecirdik ben pompa yaptim emsirmeyede calistim mamada werdim bide bol günes alsin inshallah hicbisey kalmas ama bol ane sütü yada mama wer ki hemen atsin ama anne sütüyle kakasini daha iyi yapiyodu bisimki satilikta kakayla gidiyo