sezer2022 Ben bile henüz kısa kolluya geçmemişken, bebeğimede uzun giydiriyorum ama aşırı terliyor anneler,, 9 aylık ve istanbuldayız tamam erkek bebekler sıcağı sevmez diyorlar ama korkuyorum hastalanır diye 🤷🏻♀️ Sizde durumlar ne kısa kolluya geçtiniz mi
Kdm sezer2022 biz gaziantepteyiz 6 aylık oğlum var ve ev 28 derece uyuturken sadece zıbın üstüne ince tulum giydiriyordum ama çok terliyor artık sadece zıbınla yatırcam . Gündüzleri de zıbın üstüne kısa kollu ve şortla geziyor hasta olmazlar merak etmeyin terleyip soğursa hasta olur
Bebegimm1 sezer2022 bebeğinize göre hareket edin ben kışın yorganla uyurken bebeğim battanıyeyle uyurdu çnkü sıcagı hiç sevmiyor öyle alıştı evim 24 25 derecede sadece zıbınla duruyor ayrıyetten kuvete su koyuyorum serinlesin diye 😂
Elyaa sezer2022 Ben de istanbuldayim suan 18 aylik kizima gece gunduz kisa kollu giydiriyorum. 2 gundur biz bile nefes alamiyoruz sicaktan uzun giydirmeyin bence artik
Busraata33 sezer2022 9aylıkken şort zıbın tişört giyebilir artk havalar çok sıcak,şort olmasada üzerini kısa altını uzun giydirin..Bizim memleket yanıyor zıbınla bile gezer burda 😀
Yasemin-kckdgn sezer2022 6 buçuk aylık oğlum var İstanbul’dayız ve 10 gündür gündüzleri kısa kollu t-shirt hatta şortlu tulum giydiriyoruz çocuklar kollardan üşümez sırtını ve göğsünü üşütmeyin üşünecek havada yok gerçi 👍
TugceRain sezer2022 benim kızım da aşırı terliyor. 2 yaşına giricek doğduğundan beri öyle. Hangi doktora sorduysam tahlilleri hep temiz çıktı. Normal dedi bazı insanların ter bezleri hızlı çalışır vs dediler. Çok kalın giydirme. Üstünü de örtemem. Yaz kış üstü açık uyuyor. Evin ısısına göre ayarlarsın. Askılı zıbınla bile yatsa eğer çok sıcaksa, yattığı yerde izi çıkıyor 😂 iki gün önce de normal askılı bluz ve şortla dışarı çıkarttım. İki dakikada anlından terler süzülüyodu😂
Canmkerem sezer2022 benim de ilk anneliğim altı aylık bebeğim ilk 4 ayda kalın giydirip her ay hasta yaptığım için 5. Aydan itibaren kısacık giydiriyorm çok şükür eskisi gibi terlemiyor şimdi 26 derece evde zıbın üzerine kısa kollu şort tulum giydiriyorm gece de öyle uyutuyorum artık yatağı kuru uyanıyor