Mygirlmybaby Kızlar doğumdan 11 ay sonra adet oldum. Yani geçen ay. Bu ay da 3 gün gecikti. Doğum sonrası böyle düzensiz olmama ne zaman biter? Kafaya çok takıyorum
Ahhannelik Mygirlmybaby Ben Lohusaligim bitti 15 gün sonra ilk adetimi oldum. Şimdi ikinci adetim 16 gün geçti bugün test yaptım negatif çok şükür ama stres oluyorum yinede
caylavyu Mygirlmybaby bende bu ay olmadım umarım doğum sonrası düzensizliktendir bugün test alcam ödüm kopuyor valla oğlum daha 7 aylık 🫠
Miray17 Mygirlmybaby benim lohusalığım bittikten 4 ay sonra ilk adetimi olmuştum sonra ki ay olmamıştım ondan sonradır şükür düzenli olarak oluyorum şu an 13 aylık oldu kızım
Ahhannelik Mygirlmybaby ben doktoruma sordum ilk 1 yıl düzensiz gidebilir ama yinede sen gecikmen olduğunda test yap gecikme diye düşünürsün hamile olabilirsin demişti onun için tedirgin oluyorum işte yinede ama sanırım düzen alması sürecek biraz
Anr5155 Doğumdan sonra ki ilk 4 adetim düzensiz oldu 1.5-2 ay hiç adet olmadığım zamanlar oldu ondan sonra düzene girdi
iyiliktozuu Mygirlmybaby yani oda kısa sürdü lohusalıktı bence oda adet değildi, 9 aydır da olmadım hiç
Erdi Mygirlmybaby ben de oglum 3 aylik yeni oldum 3 gun fln surdu normalde hep 5 gun olurdum bekarken de hamilelikten once de hep bole mi olcak cogalir mi yine bilmiyorum ama bn de cok korkmustum gelmedi diye ama sukur
biroglanannesii1 Mygirlmybaby Evet emiyor ama emme ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum hiç ya çünkü emzirip adet gören çok kadın var hemen
Boncugumsun biroglanannesii1 bende doğumdan 4 ay geçti hala adet olmadım benimde regl olmaya ihtiyacım var..Bende öyle duymuştum emzirdiğim için olmayabiliyormuş ama dediğin gibi emzirip olanda çok..Bence kişiden kişiye değişiyor
Tubanurrr biroglanannesii1 kızımda emzirdim hemen düzenli regl oldum şimdi oğlum oldu 8 aylık olacak yine emziriyorum ama hala regl olmadım
Boncugumsun biroglanannesii1 evet hissediyorum tam anlamıyla doğumdan sonra kilo da veremedim..Emzirdiğim için yememi de kısamıyorum..Ama vücudumda hala ödem olduğu kanaatindeyim..
Elnr Mygirlmybaby gerçekten stres yaratan bir durum bende oğlum 7 aylıkken oldum şuan 8 aylık bir daha da olmadı heryer de düzensizlik normal yazıyor ama gelde bunu kabullen bi ara adet belirtileri oldu ama onlar da gitti test yapmaya da korkuyorum ya varsa diye 😂
bayankitapkurdu Mygirlmybaby eltin varsa yüzgöz ol. Hemen olursun. Sağolsun benimki 2 hafta olmuştı biteli stresten tekrar oldum. Şaka bi yana benim 40ıö çıktı hemen oldum. Bir sonrakinde 12-13gün geçmişti. Şimdi de erken oldum.