mhamzaa Kızlar oğlum 9 aylık ve tatile gidicez ama adetime denk geliyor 🤧 Emzirirken primolut kullanan var mı kullanılır mıı Yada bitkisel bişeyler adeti geciktirir mi Yardımcı olursanız çok sevinirimm
Mimoza-kizim mhamzaa bunu doktorunuza danışın bence birde denize girerken falan tampon kullanabilirsinjz sızdrma yapmiyor
sincapsk mhamzaa ben doktoruma danisarak aldim, ayni oglum 9 aylik ve regl denk geliyor geciktirici kullan hormon sonucta her yediginiz ictiginiz geciyor tabiki ama zarari en az olan ilaclardan biriymis, acikcasi ben kullanicam
Umaybatu mhamzaa ben kullandım adet olmadan önce kullanın hapı bıraktıktan bi kaç gün sonra adetiniz geliyor hiç de sorun olmadı
mhamzaa sincapsk benim doktorum da duphaston diye bi ilacı kullan demiş internetten araştırdım ama o da adet söktürücü olarak geçiyor kafam karıştı 😅
Sebos35 sincapsk kullandınız mı bana doktorum kullanabilirsin ama memede ağrı şişlik yapabilir dedi sizde öyle bi şey oldu mu
Elifdurhann Bana doktor adet düzensizliğim olduğu için yazmisti emziriyorum ve kullandim ama bence kullanma çok zor bir ilaç onun yerine tampon kullan bence
Elifdurhann mhamzaa rica ederim ama ağır bir ilaç daha önce kullandiniz mi bilmiyorum ama benden söylemesi ilaç adeti kesiyor kesmesine lakin ağrısı normal adet sancinizı iki katına çıkartıyor vücut isinizi değiştiriyor ve aşırı gergin sinir hali yaratıyor ayrıca ilacı kestiğiniz andan en fazla 2-3 güne adet oluyorsunuz bilginiz olsun ben hiç bir deniz keyfini vücut dengeme bozmak istemem yani tabi siz bilirsiniz yine de ben tecrubemi aktarmak istedim sadece
mhamzaa Elifdurhann Elifdurhann Bilgilendirmeniz için teşekkür ederimm daha önce kullanmıştım ama epey zaman geçti üzerinden