DilarAykut Ya bizim 6. Tercih Hakkari idi izmirden gidiyoruz bir yanım buruk ilk ikiye çok güveniyordum heleki vanı o kadar istiyordum ki van çıkacak diyordum sizin kaçıncı tercih çıktı Hakkari çıkan var mı ya da hakkaride olan?
DerenDuha DilarAykut Bizimde 2.tercih Diyarbakır çıkmış ev kiralari uçmuş İstanbul gibi lojman basvurulari kasimdaymis nasıl olucak bilmiyorum valla 😄
Fatmannny DilarAykut bizimde son tercih Hatay çıktı ev araştırıyorum ama ilçeler belli olmadan tutmakta zor
sinoli DilarAykut Merkez de biraz zor eşiniz ordakilerle iletişim sağlarsa daha sağlıklı olur ya da lojman. Yüksekova da öyle bir sıkıntı yok
DilarAykut Tabi bir yanım da seviniyor orda borçlarımız biter araba alır birikim yaparız diye yaşam biraz daha iyi terör tazminatı daha iyi diyorlar
Haticeee12 DilarAykut Hakkari’de evler eşyalı olarak devrediliyo ev bulmak da biraz zor iki sene yaşadım tayinciyiz bizde
Merve-dilli01 Instagram adresimi birakim sana yaz bana konuşuruz 🙃 Mervedilli Biyo da Merve kurt dilli yazıyor
Haticeee12 DilarAykut merkez o şekilde ilçeler için bişey diyemiyorum devreden arkadaşlarımızın çoğu eşyalı vericek evleri ama lojman çıkarsa eşyalarınızı götürebilirsiniz biz mesela ev sabihine sattık esyalari oda o şekilde kiralicak