Denizanasi92 Sldmrt bizim 16 aylık aynıyız. 1 yaşından beri süpürge hastası. Önceleri kapalı halde oynuyordu şimdi bi de açın diye ağlıyor. Temizlik yapamıyorum bu sebeple . Viledaya da aynı. Valla evi bok götürüyor bu yüzden 💩 bende geçer diye bekliyorum 3 yaşı duymak üzdü 🥲
Deniz32 Sldmrt ayy bu çocukların tuhaf huyları 😅😬 yanlız değilsiniz 🫠 bizimkide 1,5 yaşında nerde kablo boru var hemen dibinde bitiyoruz. Hadi evde neyse dışarıda olunca eeh yeter diyesi geliyor insanın bende merakı ne zaman geçer diye bekliyorum
tugcedeniz Sldmrt Benimki de aynıydı ne vileda ne süpürge yaptırıyordu bende oyuncaklarını aldım şu dysonun oyuncak süpürgesi var ya ses çıkarıp boncuk süpüren ondan aldım Bi de oyuncak vileda. Artık rahatım ama bizimkisi sizinki kadar değildi robotu falan hiç oynamazdı
Sldmrt tugcedeniz bende mi alsam acaba ya inanın her şeyi yapmaya hazırım. Midafirliklerde çok germeye başladı bu durum beni. Kiminin evinde çok pahalı süpürgeler oluyor bende izin vermiyorum saatlerce gelip gidip ona ağlıyor
Efessmomm Sldmrt benim oğlanda bir buçuk yaşında aynı oyuncak vileda aldım azcık oynadı ama hevesi geçti gene benim viledaya süpürgeye sardı
Sldmrt tugcedeniz sizdekinin markası ne acaba ? Sağlamlığından memnun musunuz? Baktım da bi sürü marka var
Sldmrt Efessmomm Vileda da seviyor da o kadar değil. Vileda veremem zaten illa su istiyor batırıyor ortalığı.
Alissinannesi Sldmrt yanlız değilmişim benimkide 15 aylık aynı şeyler var gittiğimiz.heryerde süpürge arıyor ve fişe taktırıp öyle oynuyor supurgesiz bı yerde durmuyor evde de sürekli fişe takılı şekilde oynuyor
Sldmrt Alissinannesi ya bugün eltime gittik. Yeni Dyson almış. Eskisinin de borusu kırıldı diye atmış. Gövdesini verdik bütğn gece borusu için ağladı bi dk rahat vermedi bana. Dysonu görmüş illa borusu var onu ver dedi veremem dedikçe inat etti kalktım bi sinirle eve geldim.
enercisizkaldimanne Sldmrt oğlum 3 yaşına gelene kadar süpürge hep ortadaydı valla kaldırınca yer yerinden oynadı😂😂😂 herkeste bilirdi süpürge sevgisini gittiğimiz yerde hemen ortaya gelirdi 😂 ne olacak ki oynasın yani sadece pis birşey olduğu için dikkat ederdim o kadar sonra bıraktı oynamayı şimdi 4 yaşında zaten ara ara ister süpürür 😂😂
Sldmrt enercisizkaldimanne evde sorun yok gerçi kırıyor deviriyor filan ama evladım ses etmiyorum :) ama misafirliklerde herkes hoş karşılamıyor. Üstelik süpürgelerde dünya para genelde izin vermiyorum bazen ev sahipleri aman oynasın diye verip bi yerine bişey yapar diye gözlerini dikip bakıyorlar çok rahatsız oluyorum.
Efessmomm Sldmrt bizimki hem vileda hem süpürge seviyo artık veriyorum bende eline sıkılana kadar oynuyo napayım
Giztumay Sldmrt biz 22 aylık olacağız yaklaşık 5 aydır süpürge ve vileda bağımlılığı başladı gördüğü yerde illa ki alacak süpürecek yada silecek çok seviyor neden bilmiyorum bizde gittiğimiz yerlerde bunun mücadelesini veriyoruz iki oynuyor sonra yine aklına geliyor yerini değiştirince unutuyor
Sldmrt Giztumay vallahi bizim de öyle. Çoğu zaman süpürge olan odayı kilitlettiriyorum samimi olan arkadaşım filansa bu evde süpürge yokmuş diyorum.
mobesebesir Sldmrt benimki 19 aylık iyice suyunu çıkarttı yemek yerken videolarını falan izliyor canı sikilinca getiriyor evi supurtturuyor zorla