Nsr123 Ayse_nurnur kaynanam orda oturuyor ve çok memnun çok büyük ve çok sağlam lojman yeni yapıldığı için çok memnun merkeze biraz uzak ama araba ile 10 dk diyordu
elfida01 Nsr123 çok iyi bizimde Adana’dan Urfa’ya çıktı lojman için başvuracağız inşallah çıkar kiralar çok yüksek lojmanın içleri nasıl bilmiyorum ama kötüyse bile içine tadilat yaptırmayı düşünüyorum
Nsr123 elfida01 merak etme içleri temiz sıfır evler yeni yapılmış zaten giden bu yıl cokmus öyle diyor inşallah cikar
elfida01 Nsr123 bildikleri temizlikçi bir bayan var mı canım rica etsem sorabilir misin bebekle yapamayacağım en azındn ilk temizlik için birisini ayarlamak istiyorum
Nsr123 elfida01 bir bilgim yok kaynanam orda bir görevli vardı ona temizletmisti çıkarsa öyle yaparsin
elfida01 Nsr123 canım merhaba eşime Karaköprü çevik kuvvet çıktı lojman başvurusu yapacağız ama bir sürü seçenek çıkıyor Esentepe cumhuriyet emniyet turkuaz vb hangisine başvurmamız gerekiyor hiçbir bilgi bulamadık internetten
Ayse_nurnur Elftezcan lojman basvurusu yapmadık ilçe açıklansın diye şuan hiç ummafığımız yer siverek çıktı üzüldük biraz
Elftezcan Ayse_nurnur ilçeleri hiç bilmiyorum canım benim eşim merkezde görevli. Ama pek iyi değil diye duymuştum hayırlısı olsun hakkınızda
Nsr123 elfida01 şehit Hüseyin Ergün kaynanamlarin oturduğu ve onlar siverekte oturuyor sana karakopru cikmis canım oraları bilmem bunu en guzel lojman büro ile gorussun esin arayıp karakopruyu