FredericChopin deniz_s Eşim 6 yıllık polis ama biz duymadık hiç ilçe tercihi diye bir şey. 🙃 İller kendileri açıklıyormuş kiminki neresi diye. Az öncede şubeden 2 yıl önce doğuya giden arkadaşıyla konuştu, o da aynısını söylüyor.
1Nisa1merve deniz_s Erzurum’a çıktı.merkezi yogunmus. merkeze yakın ilçeleri gelirse iyiymiş diye duydum Hayrlısi diyelim
deniz_s Mamaftma merkezde kiralar ne durumda peki biliyor musunuz yeni gordum ben yorumu atlamisim kusura bakmayin ☺️ ben bir de en cok calisma durumunu merak ediyorum ya
Goktugalim deniz_s Merhabalar bize de Erzurum çıktı tekirdağdan geleceğiz umarım hayırlısı olur hakkımızda 🙏☺️ İlçeler belli olursa haberleşelim kızlar 🌺
deniz_s Goktugalim acaba ne zaman belli olur ilceler ben de onu merak ediyorum bayram sonunu bulur mu ☺️ siz hangi ilceleri yazdiniz
FredericChopin Goktugalim Biz de Çanakkale’den gidiyoruz Erzurum’a. Taşınma işini nasıl yapacaksınız? Eşyaları götürecek misiniz? 🙂
Goktugalim FredericChopin FredericChopin Evet götüreceğim şuan toplanmaya başladık burdan 2 kişi daha bulduk erzuruma çıkan 3 kişi olduk nakliye de de anlaşacağız ilçeler belli olunca . Siz toplanmaya başladınız mı ☺️
FredericChopin Goktugalim Sizin için çok iyi olmuş, bizim buradan başka kimse yok Erzurum’a gidecek. ☺️ Şehir dışından misafir bekliyorum 2 hafta sonraya, onlar gelip gittikten sonra toparlanmaya başlayacağım mecbur. 🙃