Yagmursonrasitoprakkokusu Ygmrry üzülmeyin Van için çok güzel yer diyorlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
hurremsultann Afyon’a tayini çıkan varsa bizim sitede 3+1 4 yıllık daire 6 bin 5500 de yapabilir anlaşılırsa belki 5 bin de konuşmak lazım
RainOverMe hurremsultann afyon nasıl calısma olarak bır de gecınmek kolay mı seneye tayıncıyız karar veremedık
Yaseminazizbebek Pamuk_bebegim42 Cizre değil ama Beytüşşebapa cikdi tayinimiz cisreyle çok farki var mı terör açısından çok korkuyorum sadece ev konusunda artık barisdim kendimle küçük sobalı evde olsa yeter diyorum
Pamuk_bebegim42 Yaseminazizbebek Canım inan ki orayı hiç bilmiyorim ama Cizre güzel tüm ilçelerden ve merkezden büyük herkes genelde Cizre’ye geliyor gezmek alışveriş için
Piritoiya Yaseminazizbebek Beytüşşebap da bim a101 var birtek lojmanda belki çıkabilir. Çok küçük bir yer çalışmasıda rahat diye biliyorum
Yaseminazizbebek canbumi hayırlı olsun bu arada sirnaginda güzel yanları nereleri acaba ben en çok terörden korkuyorum cocugumda var
canbumi Yaseminazizbebek beytüşşeoibapa gitmedim merkeze uzak bir ilçesi birqz daha küçük ve imkanlar az. Terörden korkmayın şuan hayat normal akışında ama tedbirli olmakta fayda var tabiki her zaman için….