Zelihalp Melisaaaaaa hayırlı olsun canım ben dört senedir bitlisteyim bu sene de ipka kabul oldu çok şükür. Bir sene daha burdayim o zaman dans 😂
Pamuk_bebegim42 yunusemre_moms Şırnaktayiz biz Cizre’de sorularınız olursa yardımcı olurum ama kesinlikle korkmayın içiniz rahat olsun
Gbyrk yunusemre_moms biz şırnak Cizre’deyiz. 1.sıraya kesinlikle Cizre 2.silopi 3. İdil yazın merkezi yazmayın bile o kadar bir şey yok.
yunusemre_moms Pamuk_bebegim42 çok teşekkür ederim biz burda 3 arkadaşız üçümüze aynı yer geldi hayırlısı bakalım sevindik 😊
Yaseminazizbebek Pamuk_bebegim42 Cizre değil ama Beytüşşebapa cikdi tayinimiz cisreyle çok farki var mı terör açısından çok korkuyorum sadece ev konusunda artık barisdim kendimle küçük sobalı evde olsa yeter diyorum
sareninannesi2021 Pamuk_bebegim42 kısa bir bilgilendirme yapsan bizim için çok iyi olur şırnağa çıktı bizim de
Beril_aras2 Mazeret dilekçesi verenler açıklanmamış sanırım biz deprem bölgesindeyiz dilekçe verdik açıklanmamış
Aselemine27 Beril_aras2 merhaba bizde dilekçe vermiştik deprem bölgesine gitmek için Antepliimiz biz ama bi dönüş olmadı 8 tercihimiz geldi malasef
Mihram8 Ygmrry Van görebileceginiz en iyi doğu görevi ben ağlayarak gelmiştim batiya. Biz ercişteydik çok memnunduk. Edremit, erciş en güzel ilçeleri. Merkezi zaten güzel her imkan var
Busraa3535 Aranızda Ankaralı olan varmı kızlar. Ev arıyorum heryer asırı pahalı 10binden asagı ev bulamadm 😔😔😔
nazlimsii Busraa3535 pursaklardan gideceğiz canım oturduğum ev sıfır geçen yıl ilk biz taşındık düşürsen bak
Yagmursonrasitoprakkokusu Ygmrry üzülmeyin Van için çok güzel yer diyorlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah