Gmcdhmbdy Umay_bebek1 üç yıl çevikte çalıştı tanışıyor olma ihtimalleri var . Yani orda tanıdık Çar ev bakacaklar bizim için siz ne yapacaksınız
Mery103 Minikosannesi benim kendi memleketim Balıkesir çok gezilecek yeri yok ilçelerin de deniz var merkezin de yok genel de deniz var sanıyorlar ☺️ boş zamanlar da yapacak gezecek yer bulamıyoruz ilçelere de gidip gelmek çocuklarla zor oluyor o yönünü sevmiyorum sadece☺️
Ozdcnblt Ogretmenanneyim Her sene tayin sonuçlarına bakıp hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum. Gerçekten çok can sıkıcı. Bizde yazdık deprem bölgelerini ama… Nerde yanlış yaptık bilmiyorum
Mihram8 Ygmrry ev konusunda mi ? Valla bize hic yardimci olan olmadi biz ev tasinmamiza birkac gun varken anca bulabildik burada normal ayarda oturalacak bir ev 6 binden başlıyor
Minikannesiiii Busraa3535 benım esımde gölbasına gıdıyo her gun servis kalkıyo iş yerının hemen bı ust yoldan
Busraa3535 Minikannesiiii hangi ilcesi desnz 🙃 kiralık uygun evler var mı acaba. Ay ben 10binden asagı ev bulamdmmm
Burcubuse26 Pamuk_bebegim42 merhaba bize şırnak çıktı 18 aylık bebeğim var izmirden oraya geleceğiz nasıl biyer acaba yazın çok sıcak oluyırmuş cizre slopi Nasıl acaba
Pamuk_bebegim42 Burcubuse26 Merhaba evet Cizre aşırı sıcak su an bile 43 derece yazı biraz zor geçiyor Silopi hakkında bilgim yok Cizre iş yoğunluğu fazla ama her imkanda Cizre’de Cizre silopi arası 30 km anca AVM filan Cizre’de nehir kenarında cafeler var şükür iyi bi yer
Efessmomm Burcubuse26 ben nusaybindeyim Şırnak buraya çok yakın aşırı sıcak oluyo klimanız yoksa ilk işiniz klima almak olsun
Yusalp Bizde Ankara da trafikciyiz ama çıkmadi kendileri ipka vermiş kaldik 5. Yilimz galiba burdan Zor gideceğiz
Piritoiya Yaseminazizbebek Beytüşşebap da bim a101 var birtek lojmanda belki çıkabilir. Çok küçük bir yer çalışmasıda rahat diye biliyorum
Minikannesiiii Busraa3535 gölbası sehrin dısı ımkanları kısıtlı ben oturdugum yerden memnunum konım olarak cok ıyı avm ye on dk marketler fırınlar
ezgikrby Bsraemrhanecrn ay Isparta’da okudum Eğirdir çok küçük ama bi o kadar da çook güzel bi yer, her şey elinizin altında olur kışın biraz soğuk geçer 🥰 Isparta’ya da 15-20 dakika arabayla falan çok yakın