Guness1 Barlas_mom 6.yılıydı eşimin her timden birini göndermişler oda bize vurdu çok şaşkınız geçen senede ipkalıydık
Batimoms Htcyksl33 ben 5 yıl çalıştım Iğdır da kendim de polisim . Meslek hayatımın en güzel ve rahat günleri geçti. Sağlık ve eğitim açısından biraz zayıf ama hem komşuluk hem polis kadrosu benim dönemimde harikaydı . Çok üzülmüştüm ayrılırken
Ygmrry Yedaarven çok teşekkür ederim inşallah iyi olur bizim için istanbuldan sonra tabi biraz zor alışırım ama bakalım😊
hurremsultann RainOverMe Ankara’nın havası da burası gibi küçük sakin bir şehir istiyorsanız afyon guzel tercih ama yoğun herşey elinizin altında olsun istiyorsanız Ankara olsun 😄
RainOverMe hurremsultann yogun ıstemıyor beyefendı ama ankaradan da vazgecemıyor ben dogdum buyudum o asık oldu ankaraya saka gıbı😅 cok tesekkur ederım benım aklımda ama bakalım kendı ıkna olur mu🤗🌺🙏🏻
hurremsultann RainOverMe mecbur kalınca vazgeçiyor mesela ben deniz olmayan bir şehirde asla yaşamam dedim yaşıyorum şuan 😄
RainOverMe hurremsultann bızımkı de denız olsa ıyı olur dıyor😅 denıze alısınca ınsan arıyor ya😅 yasıyorsunuzdur ama bı yoksunluk oluyor ınsanda. Su an o durumdayım oradan bılıyorum🤣🤪
DerenDuha nazlimsii İstanbul’dan Diyarbakır çıktı bizimde lojman bilgisi olan varmı acaba Diyarbakır’da ev fiyatları oranında İstanbul’dan farkı yok eşim lojman çıkmazsa durdururuz 1 yıl dedi ama hayırlısı artık
AsilAlparslan DerenDuha puanının yüksek olması gerekiyormuş lojman için evet evler çok yüksek hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Zelihalp Egemen81 ben bitlisteyim merak ettiğin şeyler varsa cevaplayabilirim bakarsın komşu falan oluruz 🤗
Essare123 Pamuk_bebegim42 Bize de Şırnak geldi merkez mi ilçe mi henüz belli değil ama çok merak ediyoruz nasıl memnun kalacakmıyız diye