sudee [bilinmeyen] wala saglık konusunda bi sıkntı yok ama ben kilo almak istyorum takntı oldu o kilo alınacak 😂😂😂 ama alamadkca iyce weryom galiba ,😂😂
MeryemRamazan sudee inan ben senden zayıfı var mı diye söylemlerden sıkıldım seni gösterme imkanım olsaydı 😂😂 bende 45 ile hamile kaldım 60 kiloyken doğuma gittim şu an yine 45 kiloyum aynen devam 😁😁
sudee MeryemRamazan bahset bundan snra sen 😂😂😂 deki warmış benden zayıfı yaşadığı bile şüpheliymiş 😂😂😂
seydaanur sudee 60 ile hamile kaldım 81 ile doğuma girdim kızım 2 aylık ve 72 kiloyum 😔😢 aşırı takıyorum kiloyu kafama hala daha hamilelik kıyafetlermi giyiyorum resmen kendimden soğudum😪😪
sudee seydaanur canım daa erkenmiş ama takma werrsin Allah ın işi işte ben alıyim diye cırpınıyım siz weryim diye 😂😂😂
huma seydaanur boyun kac cnm benle sen aynı kıloyla doguma gırmışiz ama ben baya verdim 67 ye düştüm ama hedefım 60 olmak bakalım ama sen daha erknsınde ben 7 aylık old ukada kızımla inşalah gıder kılolar takam o kadar kafana cnm ya
sudee [bilinmeyen] canım ya herkez senn gbi olsa gulyabani gbi dawranıyolar 😂😂 sen yemek yemiyomusuuun felan yaa bu yemeyle nasl böylesiin ben yesem şimdi dawul olmustumlar böyle güzel yaklaşmlar piskolojimi bozdu galiba 😂😂😂😂😂😂
Ennur sudee 67 le hamile kaldım 79 la doğum yaptım 69 oldum 69 dan sonrasını veremiyorum bırakın az yemeyi gece acıkıp makarna haşlayıp yiyorum nasıl kilo vericeksem 🤷🏻♀️
sudee Ennur aynı kaderi paylaşıyoruz tüh benm şansıma şu dertden yanmak istyrum kilo weremiyorum demek istyrum çok mu 😂😂😂😂