sudee inanması güç belki belkide normal karşılarsınız 37.5 kilo ile hamile oldugumu öğrendim 48 kilo ile doğum yaptım benim çewremde böyle olan yok o yüzden merak ettim 🤔🤔🤔
zisaneysam sudee 51 ile hamile olduğumu öğrendim 67 ile Doğuma gittim şuan 53 kiloyum 3 ay 23 günlük bebeğim
sudee demetdemircioglu yok ya inan hamur işini bile ekmekle yiyen insanım ama alamıyorum 😂😂39 kiloyum 🙄🙄
sudee zisaneysam genel baktım sayfanıza bebeğiniz hakkında bilgileriniz ona ayak uydurmanız filan dikkatımı cekti 😊😊
sudee esradml ewet bu doğum kilosu postunda tek başımayım galiba nasıl doğcan diye gözleri dolmuştu ebelerin ilkmişim heralde 😂😂😂
sudee [bilinmeyen] wala öyleydi herkez şok oluyodu sen nasl doğcan sen çıldırdınmı bu kiloyla bebek doğmaya karar aldın diye 😂😂😂😂
sudee [bilinmeyen] 3.200 dogdu ondanda umutsuzdu çewredekiler bende ben alamadım onu besledim içerde hayırlı anayım diye kendmi awuttum 😂😂😂
sudee [bilinmeyen] 😂😂 işin garibi kızım gbi degil kardesm gbi duryo inandramıyorum kimseye sen doğmuş olamazsn felan dye şoka girmeleri açıklayamıyorum kimseye 😂😂😂
sudee Salih0544 sıgmış yani bi sıkıntısı yoktu galiba 😂😂zayıfım diye karnımda yoktu ondanda korkuyolardı küçük doğcak diye 😂😂😂yok yok böyle kal benim yerime kilolu olun 😂😂😂😂