Melike1603 Minigim38 bende aktarma yapmıştım saatlerce aktarılmadı şimdi giriyorum sisteme para görünmüyor umarım ibana aktarılmış olduğu için görünmüyordur
Buseye2 MinnakAsel bende Bu ödemeniz için daha önce bir talimat verme işlemi gerçekleşmiştir. diyor sürekli aktarım yapamıyorum neden acaba
MinnakAsel Buseye2 hic bilmiyorum daha önce ziraaat ATM taktım kartımı hepsine el koydu ondan sonra hiç adrenalin yaşamadım direk PTT den çekiyorum eğer yatmadiysa yarın gidip PTT çekin
Musabnannesi MinnakAsel kişi başına düşen gelir ne kadar oluyor hani ustte demişsiniz ya merak ettim asgeri ücretin işte 10 da biri miydi neydi tam anlamadım sa o yuzden sordum o kurala uymuş oluyor muyuz 🙈 kişi başına ne kadar düşüyor
MinnakAsel Musabnannesi 2.800 altı olması gerekiyor diye biliyorum siz yinede şansınızı deneyin malum evi arabası her türlü mal varlığı olan insanlara da çıkıyor şans kısmet işi
Balkupum2505 Rabia_kk basvurular bitti bacım temmuzda son odemeleri alicaz sonra baska bir yardim baslicakmis onada ayni sekilde basvuru yapilacakmis o zaman yap derim bu bitti zaten artik
Elifdurhann MinnakAsel bu yardım nasıl oluyor acaba hiç bilmiyorum da ben de çalışmıyorum acaba yararlana bilirmiyim