MinnakAsel Miniktirtil kız son bir ay kaldı bitti yardım niye başında başvuru yapmadın ihtiyac sahiplerine veriliyor işte asekeri ücretin üçte biri kadar hane başına para düşmesi gerek bunlar
Miniktirtil MinnakAsel anladım , şartlar uygun değilmiş zaten kısmet, ben acaba çocuk parası gibi mi diye merak ettim , onu aldınız mı ptt den alınıyormuş sanırım
Avzemasel MinnakAsel nasıl bir soysal yardım?kimlere veriliyor? Aylık mi yoksa tek seferlik mi? Ne kadar veriliyor? Kusura bakmayın merak ettiğim için sordum benimde ihtiyaçım var gerçi bi Soysal hizmete başvuru yaptım ama hala sonuç yok nafaka daha verilmedi her hangi bir yerden gelirim yok o yüzden sordum bana çıkar mı diye
Avzemasel MinnakAsel nasıl bir soysal yardım?kimlere veriliyor? Aylık mi yoksa tek seferlik mi? Ne kadar veriliyor? Kusura bakmayın merak ettiğim için sordum benimde ihtiyaçım var gerçi bi Soysal hizmete başvuru yaptım ama hala sonuç yok nafaka daha verilmedi her hangi bir yerden gelirim yok o yüzden sordum bana çıkar mı diye
Melike1603 Minigim38 bende aktarma yapmıştım saatlerce aktarılmadı şimdi giriyorum sisteme para görünmüyor umarım ibana aktarılmış olduğu için görünmüyordur