AliAreninAnnesi Kızlar günaydın bebeğimin kakasında böyle kan gibi şeyler var nedir bu bilem varmı doktoru arayayım mı sabah sabah yüreğime indi 😣 Resim yükleyemiyorum yasakmış 🙁
Sedaa123 AliAreninAnnesi bizde şuan aynı konudan muzdaribiz. İlk yaşadığımız da 4 aylıktı. Kaka tahlilinde çok az enfeksiyon çıktı. Antibiyotik tedavisine başladik bir süredir yoktu 5.5 aylık olduk dün ve bugün tekrar aynı şeyi yaşadık mukuslu kanlı karışık kaka. Sizde sonucu yazarsanız memnun olurum geçmiş olsun
guno Kan olduğuna emin misiniz? Bazı yiyecekler de kakanın kırmızı olmasına sebep olabiliyor. Kan ise eğer alerji ya da makat çatlağı olabiliriz. Panik yapmayın bence.
AliAreninAnnesi guno ya resim yüklemiştim ama postum silindi yasakmış, bilmiyordum ☹️ evet kan böyle mukuslu şekilde
melismete AliAreninAnnesi alerji olabilir. Benim bebeğimin de öyleydi. Hayvansal gıdalar, susam, kuruyemişler alerji yapıyor ve ben yediğimde mukuslu kanlı kaka yapıyor.
AliAreninAnnesi 4 aylık olduk öncesinde hiç böyle birşey yoktu birkaç gündür emerken sürekli karnı gurulduyordu gürültülü yapıyordu kakasını şüphelenmiştim aslında 😕
gulcansvml AliAreninAnnesi Alerjidir benim kızım da öyle süt alerjisi çıktı doktorunuza danışın mutlaka
AliAreninAnnesi NilMomm sonradan belli eder mi süt alarjesi çünkü bu zamana kadar hiç böyle birşey yoktu
NilMomm AliAreninAnnesi he ben yeni doğandır diye düşündüm. Bi doktora göstermekte fayda var tabi ki ama kabız mı. Belki çatlak vs olmuştur