Pol34 Cimcikbasan lavabo giderlerini yıkıyor musunuz, ben çıkarıp onları da yıkarım değiştirip yenisini alıyorum onlar da koku yapıyor
Cimcikbasan Pol34 Hayır hiç çıkarıp temizlemedim. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Lavabo açıcı dökerim ara sıra
Pol34 Cimcikbasan çok kolay çıkıyor ben çay kaşığının arkasıyla vidasını açıyorum açılıyor zaten. Özellikle mutfağı açınca ufak çaplı bir şok geçirebilirsiniz
terazikadini Cimcikbasan bir kere buzdolabında kaymağın tarihi geçmiş eve giriyorum iğrenç bir koku var arıyorum yok dolabı açıyorım koku gelmiyo en son tesadüfen farkettik buzdolabındaki kaymak olduğunu köşelere dolaplara koltuk altlarına felan bakın belki giderlerden de geliyo olabilir
Mimoza-kizim Cimcikbasan kapının girisinde tütsu yak istersen canim bütün odalara dagiliyor kokusu guzelde kokuyor 🥰🥰
anymom Giderler, buz dolabı, patates, soğan, sarımsak, havalandırman iyi değilse sinen yemek kokusu, ev eskiyse döşemeler, eski mutfak tezgahı bunlar da evde koku yapıyor
Miniminnak22 Buzdolabının arkasında alt kısmında bi hazne var. Benim evimde çok acayip kokuyordu en son oradan geldiğini farkettim. Temizleyince koku gitti. Eğer sizin dolabınızda da varsa bahsettiğim yer oraya bakabilirsiniz
oykumoms Cimcikbasan evet yapar çok kötü kokar nemli kıyafet. kuruturken kıyafetlerin olduğu odayı havalandırın
Ecem__ Cimcikbasan evin kendi kokusu o.ben kac ev degistim evim hep mis gibi kokardi.bu evimde disardan garip bi koku var.her gun sil supur koku gitmiyor.baska eve gecmek icin dua ediyoru.
Minikkurbagam Cimcikbasan ay aynı dert bende de var küflü gibi kokuyor evim sürekli de temizlik yaparım nasıl oluyor anlamıyorum
Cimcikbasan Minikkurbagam Benim küf gibi değil ağır hoş olmayan bir koku sanki ev hiç havalandirilmamis gibi
Gamze1810 Cimcikbasan buzdolabınin arkasında bı hazne oluyor ve buzluktaki malzemelerin suyu oraya akıyor isterseniz bı bakın bizdede aynı değişik bir koku vardi buzdolabının arkasından kirli su bosalttik geçti koku
Hahahaa Cimcikbasan mutfak lavabo borusundan veya banyo gideri sen gelebilir balkonda giderin varsa oradan gelebilir birde havalar sıcak oluyor artık daha çok gelir
Eslemsi_04 Cimcikbasan halılarınız temiz mi acaba ondan olabilirmi diye düşündüm perdelerinizide yıkayabilirsiniz. Veya koltukların temizlenme zamanı gelmiştir
Cimcikbasan Eslemsi_04 Halilarim temiz sayılır 1 bucuk ay önce yıkattım. Koltukları sileceğim bu kez bakalım
LilyaBn Cimcikbasan çarşaf nevresim Haftalık mutlaka değiştirin. Yattığınız yastıkları yıkayın. Evde kirli çamaşır olmasın. Bir kez dahil giyseniz uzun bekletmeyin yıkayın öyle yerleştirin. Koltuklarınızı düzenli silin. Minderleri düzenli yıkayın. Tül perde koku yapmaz bence ama 6ay bekletmeyin. Tuvalet,mutfak lavobolarını hergün temiLiyorsunuz zaten. Bir de mutfak aspiratörünü düzenli temizleyin. Havalandırması iyi değilse alt komşunjn yaptığı bütün yemek kokularıda eve siner.
Cimcikbasan LilyaBn LilyaBn Her gün makine açıyorum mutlaka çamaşır oluyor. Biriktirme huyum yok. Yani kirli beklemez ama temiz çamaşır katlamak için mutlaka bekler genelde 😁 işlere pek yetişemiyorum yardımcı almayı planlıyorum çalışmaya başlayınca. En azından cam kapı pencere siler