Nurbost Kızlar 3ay 14günlük oğlum var. Atağa erken giriliyor mu yahu . Zaten uykusuz bebekti ama şimdi de kucakta gezmeyi çıkardı. Altını değiştirmek için bile koycam vıyak vıyak. 2gündür böyle
Sedoa_ Nurbost evet biz de o civarlar girdik 3 haftaya yakın sürdü. Sabır diliyorum geçecek sakin kalın. Bebeğiniz önemli bir gelişim atağında dünyayı anlamaya başlıyor annesiyle aynı bedende olmadığını anlıyor onun için daha zor inanın ki sevginizi şefkatinizi her zamankinden daha çok verin😍😍
edafmo Nurbost benim kızımda o civarlarda başlamıştı atak bugün tam 4aylık dün bugün biraz daha iyi ama tamamen bitmiş değil
Mimeva Nurbost biz çok şükür öyle dertli bi atak yaşamadık Ana kucağında oyalanırdı hep ama 4. Aya doğru kucakta durma gezme huyu çıkardı 5ay 4 günlük oldul hala kucak bağımlısı bırakınca sürekli ağlıyor oyuncaklarla ilgilenmesi bitince kucak diye çıldırıyo budamı atak acaba yoksa sadece kucakmı istiyo anlamadım valla çünkü uyku sorunu vs pek yok
FtsErva Nurbost merhaba benim en zorlandgm ay 4. Aydı kızımda 3 buçuk sylıkken başlamıştı bir ay kadar sürdü sabaha kadar uyanıktık artı meme reddi yaşadık hoplaya hoplaya emziriyordum . Boynunuza renkli bişey asablrsnz ilgisini çekeblr reddetmez belki .bu gecici bir süreç sadece sabırlı olmk gerekiyor allah yolunuzu kolaylaştrsn 🌼
BZM 3 ay 13 günlük kızım aynı şekilde üç gündür çıldırdı. Ne adam akıllı uyuyo, ne sakin kalıyo bazen nefesi kesilene kadar ağlıyo. Ne yapsam susmuyo. Şaşıp kaldım valla ne bitmez ataklar bunlar, ne kadar sürecek 🙄
Nurbost Mimeva bizde yeni başladığı için pek bilgim yok ama benim oğlum bizle uyursa çok rahat uyurdu ortamızda. 2gündür bizle de uyumuyor yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor. Sürekli meme emen çocuk memeye gelince kavga edip kendini geri atıyor. Sürekli kucakta durmak istiyor. Bizdeki belirtiler bunlar
Mimeva Nurbost sizinki kesin ataktır atak belirtileri çünkü 12. Hafta atağında aynı olmuştum çok sürmemişti 4. Ayı yaşamadım inşallahta yaşamam ama kucak işi beni bitirdi 😂🤦♀️
BZM Nurbost bende bu belirtiler var diye 3 gündür çocuk doymuyo mu diye kendi kendimi yedim bitirdim. Sonra burda yazılanları görünce derin bi oh çektim atak olmasına sevindim biraz ama yinede ağlıcam artık çok zormuş
Bambileo14 3 ay 17 günlük bebeden selamlar. Kucakta duracak gezecek. Her şeyi görecek. Gece mızır mızır. Altını değiştirirken çığlık atıp ağlamalar. Uykusundan ağlayarak uyanlamar.. bazen zorluyor cidden. Ana geçecek eminim.
Nurbost Alparslanim1 yok vallahi altını bile ne şekilde değiştiriyorum anlatamam size. Sürekli kucağımda.