Harrye23 https://www.hizliresim.com/tauoggo Sizce zayıf mı bir akrabam var bu çocuk cok zayıf sanki bakamıyorsun demeye getiriyor kızım sabah 11 de kalkıyır 11.30 gibi kahvaltı yada 10.30 gibi kalkıp 11.30 gibi yapıyor yapıyor sonra meyveli yogurt veriyorum yada meyve sonra parka gidiyoruz 1 saat oyun oynuyoruz ondan sonra çorba yada baska bişe yiyor uykusu geliyor yatıyor bu akrabaya göre sabah 8 de kalkıp kahvaltısını yapıp saat 11 gibi öglen yemeginş yemesi gerekiyormuş çok moralimi bozuyor bişe dicem sonunda patlıcam ama nezaman evde tartıgım zaman 10 kilo cıkıyor sizce normal mi
Ozra Harrye23 şişman çocuk sağlıklı çocuk demek miymiş birdahakine sorun bence. Çok kızıyorum ya böyle yorumlara çocuğunuz sağlığı vitaminleri değerler yerindeyse hiçbir sorun yok demektir.
Iremzynepelif Harrye23 benim kızımda 10 civarı çıkıyor kilosu 18 aylık bana da diyorlar ama yaşına göre normal kilosu
Tatlican Harrye23 Amaaan boşverin gayet normal çocuğunuz benim kizimda 5yasinda zayif diyor herkes ama okulda yasitlarida ayni kimseyi takmayin
Harrye23 Ozra biara kan seferlerine baktırdım sadece B12 düşük cıktı digerleri için bide boyu kısa Dı galiba
Asya_2023 Her çocuk farkıdır nasıl baktığınız önemli Buda sizi ilgilendirir Doktorunuz normal diyorsa bişey olmaz obez olması saglıksız olması daha kötü bu seferde bakamıyoda hasta oldu derler
Harrye23 Asya_2023 aynen öyle Bi kuzenim var cok güzel yio 4 yasında doktor zayıf demiş her kış ta hasta olur bünyesi zayıf mesela
Harrye23 Tatlican sanki bakamıyorum hissesine kapılıyorum bugun mesela dogru duzgun kahvaltı yapmadı biraz zaman gectı meyveli yogurt verdim sonra uykusu geldi uyudu
Tatlican Harrye23 Benim annem bana gore bu dunyadaki en iyi annelerden en guzel cocuk bakanlardan biri ama ben 31 yasinda 42 kiloyla evlendim eger guzel bakmaktan kilo alınsaydı ben alirdim Köyde büyüdük a dan z ye herseyi mizi organik kendisi yapardi annem, yani bosuna üzülmeyin sizi uzmelerinede izin vermeyin
Zeynosileannis Harrye23 bence kilosu normal ama akrabanız geç kalkma konusunda haklı tabi hayat şartlarınızı bilemiyorum
Harrye23 Zeynosileannis 11 ye kdr uyuyan cocuk 8 kaldırsam 9 da bidaha yatmak istiyor yrn 8.30 kaldıracam bakalım
Robbie Harrye23 Kızınız çok sağlıklı görünüyor maşallah. Bebeklerin gelişimi anne babanın çocukluk kiloları, genetik vb konulardan etkileniyor. Eğer sağlık problemi yoksa keyfinize bakın. Ben çok zayıf bi çocuktum, çok enerjiktim et tutmuyordum mesela 🤦♀️
Harrye23 Robbie sağlık problemi yok neşesi oynaması hersey yerinde yedigğn yio yemek istemediği zaman agızında tutuyor
MinikPandam_ Harrye23 ne şişman ne zayıf gayet güzel maşallah. Toplum olarak şu insanlara bi yarandiramiyoruz zaten çocukların kilolarini. Az olsa çok der çok olsa az der normal olsa da bir kulp bulurlar sen bosver sağlığı yerindeyse hiçbir problem yok
Zeynosileannis Harrye23 erken kalkarsa daha güzel beslenme düzeni olabilir. İlerisi içinde daha iyi olur belki