Deryak52 Deletedmom_87 Nerde yaptırdınız ve fiyat bilgisi Bende çok istiyorum burun ucumu yaptırmak 🤭
Deletedmom_87 teachermom07 sargısı çıkınca öncesi sonrası paylaşıcam Mersin’de yaptırdım ımc hastanesinde Mustafa Kemal beye 15 bin
YYenianneeee Deletedmom_87 yaa 15 bin iyiymiş aslında bende adanadayım mersine yakınım oraya mı gitsem
Melike06666 Emziriyor musunuz acaba bnde yaptırmayı düşünüyorum ama emzirirken narkoz vs sıkıntı oluyor mu bilmiyorum
Ays0 Kalın derili burunlar geç toparlayıp sonuç net çıkması zaman alabiliyormus. Geçmiş olsun içinize sinen bir burnunuz olur umarım 🙈
Ays0 Deletedmom_87 olur değişiklik elbette ama daha uzun sürede oturur burnunuz. Mesela 1-2 sene de tam oturur diyorlar ya ince derili bir burun 7. Ayında da önemsiz normal bir görünüm elde edebilir kalın derili burunda bu süre uzar diye biliyorum 🙈
Deletedmom_87 Ays0 ay inşallah o acıya değer biraz küçülse yeter zaten kemik yoktu sadece genişti aşırı korkuyorum bi fark olmaz diye
Zdln Deletedmom_87 ay bende cuma günü doktorla konuşmaya gıdıyorm film vs cektırcez korkuyorm cok heyecanlıyım eger amelıyat olursam bır gun hastanede kalma durumu oluyor kızımdan hıc ayrı kalmadım bana cok düşkün sadece O düşündürüyor benı