Ppppppp canım şöyle Benim Hikayem biraz karışık Ben daha önceden tüp bebek hastasıydım iki tüpün birden kapalıydı ameliyat oldum yine açılmadı tüp bebek yaptım Bir Emriye oluştu 9 hafta 6 günlükken kalbi durdu kürtaj oldum Daha sonra gebelik oluşmadı tüplerimi açmak için Bayağı uğraştım çok şükür açıldı daha sonra yine gebelik oluşmadı bir sene boyunca bir senenin sonunda Normal yolla olmayacağına kanaat getirip Çapa Tıp fakültesine başvurdum 2019 yılında amh değerim 0.91 çıkmıştı fsh’ım, 13 lh5 Prolaktin 37 çıktı o zaman adet sorunum yoktu tüp bebek raporunu aldım tam tüp bebeğe başlayacaktım koronavirüsü ortaya çıktı tedavi ertelendi daha sonra ümidim kesildi dedim benim çocuğum olmayacak kesin farklı şeylere yöneldim eve kedi alayım falan gibi kafam rahat olunca Kimyasal gebelik yaşadım ben de pıhtılaşma sorunu vardı doktora gittim coraspirin kullanmamı tavsiye etti bu şekilde deneme yaptım 2 ayımda gebeliği elde ettim Bir Kızım Oldu coraspirin kullanmadan gebelik oluşmuyor diye bir daha da çocuğum olmaz diye rahattım ama kızım 6 aylıkken ikinci evladıma hamile kaldım O da dünyaya geldi şu an 2 yaşında adetlerim düzenli oluyordu 4 aylıktan itibaren ama adetlerim kesilmeye başladı 7 gün süren Adetim 2 günde bitmeye başladı Ben de şüphelenmeye başladım menopoz belirtisi olabilir diye Devlet hastanesine gittim rica ettim kist falan var mı diye baktılar sadece amh değerime bakmışlar çıkan Sonuçta zaten 001′de bu şekilde gebelik istiyorsan korunma gebelik istemiyorsan korunmaya devam et ama erken menopozdasın dediler ben de korunmayı bıraktım Çok şükür Rabbim nasip etti