Mervegok- Ezgiogrtmn cuma günü diyorlar canım herkes evlerini tuttu asker filan yine olan polislere oluyor beklemekten bıktım bende yolumuzu çizsek keşke
Siyahpapatya Ezgiogrtmn gerçekten yaşadığımız şehirde zaten ev yok askeriye jandarma vs açıklandı olan 3-5 evi de onlar tuttu. Polisler napıcak bilmiyorum. Yazı geldi geçen gün işte açıklanacak falan diye ama balon çıktı. Her şeyde en son polisler.
Mervegok- FKHA normalde hep cuma günleri açıklanırmış geç kalındı açıklanmadı bu cuma yüksek ihtimal dedi eşim inşallah öyledir
Guness1 Kızlar maalesef hangi gün saat kaçta kimse bilmez bu teşkilatın hiç bir işi belli olmuyor biz hangi gün desekte tutmaz böyle bekleyip duracaz artık canları ne zaman isterse
Mlllke Gryffindor yok kız jandarmalrinda tayinleri açıklandı fakat bölgeleri açıklanmadı korkmayin. Benim eşimde polis ama ablamın kocası asker ama beklemek tabiki zor
Guness1 Ssmerve10 bende polis bekliyorum ev kalmadı yazıyorlar ya korkmayın yani jandarma daha ilçe tayini yapacak diye yazdım bizimki de artık yarın açıklanır inşallah tükendik beklemekten
Fatma-03 Bu postu görmeme çok sevindim 😂 Yerimi alayım tayin bekleyen 50 günlük bebekli anne olarak umarım hakkımızda hayırlısı olur Kimler nereleri yazdı doğudan batıyamı batıdan soğuyamı