elifinannesi95 Tugce2391 baya oldu yaralanıyorum ama ilk defa demin geldi mesaj cuma günü çekebilrsiniz diyor
Tugce2391 Söyle soyleye evrene msj gitti sanırım beklenen msj demin bana da geldi kızlar 10 da çekebilirsiniz diye bilgilendirme 🤗🤣
Balkupum2505 Deletedmom_73 banada geldi msj ptt odemelerine baktim görünuyo para ama sosyal yardim bilgileri sorgulamada cekildi yaziyo sanirim yogunluktan e devlet cokmuş vaziyette zaten suan 😀
Balkupum2505 elifinannesi95 şansimizi denicez bakalam ama bu sosyal yardimi alanlara daha kolay cıkiyomuş diye duydum ne kadar dogru artik orasini bilmiyorum 😀
elifinannesi95 Balkupum2505 çok merak ediyorum takip ediyorum ama hiç bir bilgi yok inşallah Çıkar ya çok iyi olur
elifinannesi95 Balkupum2505 gözüm yollarda kaldı bi haber bekliyorum 😀hiç kimse benim kadar merak etmiyordur😅
Balkupum2505 elifinannesi95 😀😀 sosyal yardim kapanınca yani bitince aciklama yapilacakmis bakalm biraz daha beklememiz lazm 🤣
Tugce2391 Ay hadi ins vatandaslik maaşından da yararlanırız valla bnm duyumuma göre de sosyal yardımı alan herkese baglicaklarmis tabi ne kadarı doğru bilmiyorum
gizzzy35 Tugce2391 Yanılıyorsunuz aksine yardım alan kişiler artık alamayacak. Daha dün okudum. Yani yeni başvurular değerlendirilecek önümüzde ki ay son yani yardım alanların 😊
Tugce2391 gizzzy35 ayrıntılı bir bilgi almadım doğrudur öyle olursa da Allah herkesten razı olsun bı şekilde yükümüz hafifledi sırada alamanayanlar alsın 🤗siz aliyormusunuz yardımı
Delihatun_ gizzzy35 nerden okudun a haber mi 😂 öyle bi kesin konuşmussun ki yardımdan yararlananlar alacak asıl
elifinannesi95 Balkupum2505 hayırlısı olsun bakalım bekleyip göreceğiz ama sen bi haber görürsen beni etiketleyip yazar mısın 😃