Dilaraortacc iyiliktozuu 9 aylık :) bebeğimin yemeklerini ayrı yapıyorum kendi yaptığım tuzsuz salca ile neden sordunuz 1 yaş mı diye anlamadm
Dilaraortacc iyiliktozuu corba yanına pilav ya da makarna yapıyorum ben genelde çorbayla doymuyor 😅 emzirmeme ragmen
_The_ANA_ iyiliktozuu 2 tane yumurtadan peynirli omlet 2 zeytin 2 yemek kaşığı kaymak üstüne biraz bal avokado iki dilim Karadut suyu 1 bardak
iyiliktozuu Sedaliz benimki de tam terci pankek sevmiyor 🙄 1 çay bardağı buğday unu 1 çay bardağı su veya peynir altı suyu 1 yumurta sarısı (beyazı 1 yaş) 1 tatlı kaşığı da keçiboynuzu unu Zeytinyağı ile yağladığım tavaya çay kaşığı ile yaptım 9aylık
iyiliktozuu kayraninannesiiii nedense tereyağlı yumurta yapınca kusuyor haşlama yapınca yiyo neden öyle bilmiyorum
Kerem_k1 iyiliktozuu pekmez yediremiyorum istemiyor. Meyveleri çok seviyor bu yüzden sürekli meyveli yoğurt yiyor. Ama ana öğün niyetine geçecek birşey yok. Kilosun da bi değişiklik de yok aylardır aynı 10,450 çıkıyor hep. Farklı şeyler yemiyor yoruldum valla
iyiliktozuu Dilaraortacc 9 ay iken böyle yiyorlar mıydı, benimki de yemek yiyor ama pilav nohut denemedim. BLV yöntemi ile mi başladınız ek gıdaya
iyiliktozuu Okuyanbiranne benimki de diş patlattı zar zor çizgi film aça aça yediriyorum çok huysuz 😏
Defnemmm1 iyiliktozuu yanlış yazmışım tarhana lı krep olacaktı 🙈 bu aralar iştahımız pek olmadığı için mecbur hangisini yerse diye çeşitli koyuyorum önüne
_The_ANA_ iyiliktozuu Karadut özü kullanıyorum ben. Genelde yemeğin yanında hep içecek istiyor Aralarda kayısı erik suyu vs içiyor gün içinde Akşam yoğurt yemiyorsa ayran içiyor
Dilaraortacc iyiliktozuu yiyor evet blw yi sadece sebze ve meyve de yapıyorum ama mesela 6.ayi dolunca başladım ek gıdaya direkt küp küp dogradim sebzeleri şuan her türlü katı şeyleri yiyor biber dolması bile ilk başladığım 2 gün öğüryordu refleks olarak eşim blender yap dedi ama yapmadım 3.gun kabağı yemeye başlamıştı şimdi bulgur pilavını nohut fasulyeyi çok severek yiyor 🤣🤣🤣
iyiliktozuu Dilaraortacc ayyy Allah’ım benim bebeme nasip etsin benim ki menemeni, çorbaları çok güzel yer birde yoğurdu, pilavı denemedim ☺️
Dilaraortacc iyiliktozuu aminnn iştahlı bebek anneyi de istahlandiriuor😁😁 pilavı dene bence hem karbonhidrat alır yoğurtla karıştırıp önce sade pirinc pilavı dene sonra içine havuç patates bunlardan ekle cesitlendir yani ne yedirsem diye dusunmezsin hem yesil mercimek çok iyi bir folik asit kaynağı o yüzden bulgurla dene mesela iyice pişer ve yoğurtla karışırsa kesin yer
Turunckafam iyiliktozuu tereyağında kaşarlı omlet 1 dilim beyaz peynir . Ballı kaymaklı yarım dilim ekmek 27 aylık 😑 öğlen kıymalı tel şehriye çorbası . Akşam bulgurlu semizotu yemeği yoğurt vericem 🌼
beyzagl444 _The_ANA_ karadut özünü sulandirip veriyorsuniz degil mi. pekmezi değil özü mü? gecen markette gordum alicaktim internette 1 yas ustu falan yazinca vermedim 9 aylik benimki versem agir gelir mi acaba?
Aydur422 Dilaraortacc içine ekmek dogruyorum yanında da yogurt bazen kendimize yaotıgım yemeklerden veriyorum doydugu zaman agzını açmıyo zaten