sinoli Kızlar Günaydın, kızımın gözü 3-4 gün önce iltihaplanmış gibi akıyor çapaklanma olmuştu. Sokaktan geçerken bir iki çocuk sevmişti o yüzden sandım öyle düşündüm yani. Ama o günden sonra dün yine dışarıya çıkardım yine gözü aynı şekilde oldu bu sefer de ablalar sevdi ama bu sefer pek temas yoktu. Sizce polenlerden mi, yoksa birisi dokunduğundan mı? Birde çözüm olarak anne sütü hariç ne yapabilirim?
Zhdsngz sinoli benim 5 yaşındaki oğlum Öyleydi 2 3gundur. Dün sabah kızımda öyle uyandı 9 aylık bayağı yapışmıştı gözü küçülmüştü biraz sütümle sildim bir kaç saat sonra çay pansumanı yaptım epey toparlamıştı
Zeyneppppduygu sinoli ılık suya bandırılmış temiz pamukla temizledikten sonra streil damlalar kullanılabilir tobrex,tobrased gibi eczaneye sorun 5 gün kullanıp bırakabilirsiniz benm bebeğimde doğduğundan beri ara ara oluyor
sinoli Zhdsngz Sütüm iyi gelmişti geçen sefer çayı biliyorum olmadı onu deniyeyim, bizimkide kızardı küçüldü iyicene bu sefer ki daha kötü oldu
sinoli Sorusormomm Olduğum yerde alerji doktoru olduğunu sanmıyorum damla veriyorlarmış sadece bildiğim kadarıyla, götürdüğünüz zaman bilgilendirir misiniz size zahmet
Woody sinoli anne sütü damlaların göze. Eczaneden damla alabilirsiniz. Ben kullandığım damlanın adını unuttum ama eczacıya danışıp almistim Onun dışında serum alıp günde birkaç kez gözünü onunla temizleyin
Sahingiller sinoli canısı sık sık serum fizyolojik ile yıka. Bide günde iki defa Dalin sampuanla. Ama önce doktora götür damla yazar genelde rahatlatir. Benimki nin de gözünde olmuştu bu şekilde yapıyordum
Ahazize sinoli daha ayını doldurmamış bebeğimin oldu aynı şekilde geçen hafta. Yenidoğanlarda çok sık oluyo, ılık suyla ıslatılmış pamukla temizle dedi doktor. Birde netira adında bi Damla verdi antibiyotikmiş 5 gün kullan iki gözede dedi.
Zeyzeh2 sinoli papatya çayı ile silebilirsiniz ama daha etkili çözüm sağlık ocağına gideceksiniz doktor antibiyotikli damla veriyor bı kaç kullanmaya geçiyor yoksa sürekli tekrarlıyor
Nursemoms Süt damlatmayın,aynı durumu yaşadım ve doktor sakın dedi… körlüğe bile sebebiyet verir,belki çocuğunuzun gözyaşı kanal tıkanıklığı vardır masaj ve ilaç önerecektir göz uzmanına gidin,burda her söylenen doğru değill en iyisi uzman görüşü.
sinoli Nursemoms aaa bilmiyordum yapmam daha, internette de anne sütü yazıyordu. Temiz pamukla temizleyeyim, randevu bulursam doktora götüreyim teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏🏼