ElisaMom__ Küvete su doldurup yıkadım şimdiye kadar. Artık havalar ısınınca banyo mama oturaginda yıkıyorum çok pratik oluyor. Kendim kenarda duruyorum girmeden
Arensmom12 B1elf bunu yapan tek benim sanıyordum ama bence efsane rahat küvetide var onda güzel yıkayamıyorum 😂
B1elf Arensmom12 bizimde küvet var büyük yenidogdugunda kullandık sadece o başlı başına dert bence belim agriyodu kaldırıp bosaltcam diye bide biraz kilomda var sürekli eğilmek beni mahvediyodu şimdi ayakta cillop gibi yıkıyorum hele küçük daha hiç küvette vs yıkanmadi hep lavaboda 😂😂 2 3 yaşlarına geldiklerinde de üçümüz gireriz napalim koca kızlar lavaboda yıkanmaz 😂
momysncp_ Mehtaphalil ben oturak alacağım oturmayı öğrenince , şuanda ise beraber duşa giriyoruz 😂😂 kucağıma alıp giriyorum onu yıkıyorum sonra eşim havluya sarıp alıyor, odada o giydirirken bende hızlıca duş alıp çıkıyorum 😂
Buse8 Mehtaphalil dusakabinin zeminine kaydırmaz aldım, ayakta durdugu zaman o ayakta durup suyla oynarken ben kendim tabureye oturup yıkıyorum. Ama bebekken 3 aydan sonra falan hep kendim tabureye oturdum onu da kucagıma yan yatırp yıkadım aşırı pratik oluyor. Bu yöntemden önce bebek küvetinde filenin üstünde yıkamaya uğraşırdım. Bu arada sen ıslanmadan yıkamayı sormşsun ama o şekilde zor olabilir🤭 Ben hep saçımı yukardan toplarım kendimde girerim dusakabnn içine sonra boyundan aşağısını yıka çık 😁
nrcalkn Mehtaphalil küvetine yıkama filesi yerine minder satılıyordu ondan almıştım. 8,5 aylık oğlum 2 aydır falan duşakabinin içinde o mindere oturtup yıkıyorum ben. Yine biraz ıslanıyorum ama sadece ayak kısmım :D
bilgekizinannesi Mehtaphalil arkadaşlar yazmış zaten yapışan banyo oturağında yıkıyorum ben çok rahat oluyor. Oyuncak top da alıyorum yanımıza oynuyor ben yıkıyorum . Benim kızım banyoyu çok seviyor tabi onun da etkisi var rahat yıkamamda. Oturakta rahat olur deneyin
Minaa66 Mehtaphalil banyo sirasinda oynaya bilecegi ordek tarzi su oyuncaklari kullanmyi dene dikkatini ona verse sende islammadan yikiyablrsn kuzum
Minaa66 Ysgl26 canim o banyo haric baska nasil kullanılıyor bende aliyim diyorum ama tek dus sirasindami kullaniyosun
Ysgl26 Minaa66 yemek yerken de kullanıyoruz biz bğyük mama sandalyesini götüremediğimiz yerlere onu götürüyoruz..tatile giderken de onu alacağız. Medela emeklemeue başladı ben yemek yaparken durmuyp bazen koyuylrummona sağa sola gitmedin diye
GSevilay65 Mehtaphalil banyoda oturaginda yapışkanlı olduğu için hareket ettiğinde yerinden oynamıyor ve önden emniyetli benim için çok rahat oluyor
Azra41 Mehtaphalil ben mama sandalyesine oturtuyorum kendim yıkanıyorum sonra Bebemi yıkıyorum ama benim ki daha 7 ay 2 günlük 4 , 5 aydan beri de hep kucağımda yıkarım beraber hiç sıkıntı olmadı şükür 🤲🥰
Pelopelo Mehtaphalil babjyam bebek oturagi aldim 7aylikken, her gun tek basima yikiyorum o kadar kolay ki
Yaseminsaribas Mehtaphalil 10+24 deyiz ve nerdeyse 1 aydan fazladır duşa kabinin içine yere oturtuyorum ve ben dışında kalarak yıkıyorum ☺️
terazikadini Mehtaphalil duvara yapışan oyuncaklar var trendyolda bulabilirsin çeşit çeşit onlardan alıp yapıştırsan 1 tane dikkatini çeker o oynarken 5 dk da yıkarsınız
Mehtaphalil Katlanabilir küvet var bebekken onunda yıkıyorduk sonra kaldırdım hep kucağımda yıkıyordum tekrardan çıkartıp onunla yıkamayı deneyeyim Allahtan benim oğlumda suyu aşırı seviyor 1 saat çıkarma ağlamaz bugün deneyecem
Kbrbisi28 Kizimi 8. Aydan beri dusta yikiyorum ayaga kalkmaya filan yeltendigi icin cocuk kaydirmazi almistim onu takip yikiyorum
Minaa66 Ysgl26 hi anladim canim ben sirf yemek yaparken yanimda olsun diye almak istiyorum tezgahin uzerine koycam
nelmali Mehtaphalil banyo oturağı var onla yıkadım hep bazen oynasin diye kuvetine koyuyorum bu ara mama sandalyesini tasiyorum banyoya ikisi bir arada yıkanıyor benim de belim ağrımamış oluyor
Ozleminal Valla ben anam babam usulü yapıyorum banyoya mavi leğeni koyuyorum kirli kıyafetlerini de içine serip oturtuyorum bi yanıma da su dolu kovayı koyuyorum yıkayıp çıkarıyorum 3 aylıktan beri böyle yapıyorum şu an 8 aylık alışkın öyle yıkanmaya suyu da seviyor
MommysMini Ozleminal üç aylıkken banyoda oturabiliyo muydu benim bebeğim dört aylık olmak üzere ama hala oturtmaya korkuyorum hele banyo yaptırırken düşerse falan
nazli-06 Mehtaphalil vakumlu oturak var, onunla cok rahat oluyoe, duşa kabıne koyuyorum ben evde ıslanmıyor rahatda yıkanıyor, yalnız ılk basta poposunu yıkayın daha oturtmadan yoksa en son popoyu yıkayınca o tamamen ıslakken zor oluyor ve üstünüz ıslanıyor.