Rabia3334 Rica ediyorum elinizdeki telefonu sürekli burada nefret kusmak için kullanmayın. Siz böyle yazıyorsunuz ben gerçekten burada siz ve bebeğiniz için üzülüyorum. Sabrınız azalmış tahammülünüz azalmış belli peki acaba siz bunlar için bir çözüm yoluna girdiniz mi en çok bunu merak ediyorum? Yada buraya yazarak mı bunu atmaya çalışıyorsunuz üstünüzden. Bu böyle olmaz. Baş edemiyorsanız gerçekten yardım alın alamıyorsanız bununla baş etmenin yollarına odaklanın. Sürekli böyle yaparak görüyorsunuz ki kaldığınız yerden bir adım ilerleyemiyorsunuz. Adınız aklıma nasıl kazınmışsa direkt tanıyorum sizi. Çocuk büyütüyorsunuz bu kolay değil, her şey istediğimiz şekilde ilerlemez. Olaylara doğru tepki için rica edeceğim biraz sizde çaba gösterin, gösteriyor musunuz bilmiyorum şimdi günahınızı da almayayım ama yazınızdan anlaşılmıyor. Yemek için size vereceğim tavsiye bir süre sevdiği şeylerden devam edin, sevdiği şeyleri diğer yapacağınız yemeklere katın, figürlü magnetler kartlar var yoksa onlardan alın göstererek yedirmeyi deneyin bir de yedirirken annedeki mimikler jestler çocukların dikkatini çekiyor bunu da deneyebilirsiniz.