Yagmur0606 Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim oğlumda bu şikayetlere süreli hasta oluyordu hep doktora götürüyorum işte nezle mevsimsel falan diyordu doktor prospan yazıp gönderiyordu, prospandan fayda gördüm ama yeterli olmadı. Sonra doktor değiştirdik ve yeni gittiğimiz doktorumuz öncelikle aile de alerjik biri olup olmadığını sordu tabiki o kişi benim. Oğlumunda alerjik bir bünyeye sahip olabileceğini söyledi ve şu önerilerde bulundu: ilk önce odasındaki bütün peluş oyuncak battaniye örtü ve halı gibi tüy tüz ve akar toplayabilecek şeyleri çıkarmamızı istedi, hepa filtresi olan elektrik süpürgesi kullanmamızın daha sağlıklı olacağını söyledi ve yatağını mümkün olduğu kadar sık süpürüp çarşaf değiştirmemiz gerekiyormuş toz ve akarlar için bunlar yapabileceğimiz önlemler. Hasta olduğunda tedavi içinse onceair diye bir toz yazdı 14 gün kullandık çok iyi geldi ilk iki günden etkisini gösterdi hem balgam da hem öksürükte bide zaditen damla vardı kiloya 1 damla şeklinde şimdi birşey olduğunda zaditen veriyorum bir kaç gün yatmadan rahatlatıyor. Tabiki her çocuk her hastalık farklı ben fikir olsun belki yardımcı olur diye yazdım alerjiyi unutmamak lazım hele ki bu dönemlerde, çok geçmiş olsun 🙏🏻