CmreKSidar sezer2022 bi olayı abarttığını düşündüğümüz kişiye birde bayıl istersen abartma deriz ya öyle Emir Feriha’da bi de bayıl istersen diyor Feriha bayılıyor espiri burda☺️
sezer2022 CmreKSidar Emir Feriha’da bi de bayıl istersen diyor Haa tamam o zaman görmemişim o sahneyi 😂😂
Tombikdonerartikcokpahali Evett benden de bi soğuk espri gelsin Adını Feriha koydum soyadını unuttum 😱🤢🤢🤢
findikbrnlu0_ sezer2022 izledim ferihayla olan bölümü bitirdim emirin yolundayım şuan onu izliyorum şuan güneşle devam ediyorlar tabi sevgili değiller ama daha aysun hanımın katil olduğu yerlere gelmedim 😂 spoiler verdin heycanım kaçtı 😂😂
anneyeofdenmez sezer2022 hahahahah daha az önce dedim ki ay niye pat diye kestiler filmi izliyordum bende 🤣
Nezzz_ sezer2022 Valla hatırladığım kadarıyla feriha aynı apartmanda kaldıkları zaman bayılıyordu , emirde inanmıyordu bayılmasına yalan numara yapıyor zannetti😅😅 Kız canını sıkan her olayda çareyi bayılmada buluyordu sürekli ondan meşhurlaştı kaldı😂😂🙈
Nezzz_ sezer2022 Ahaha olabilir 😅 Aşk-ı memnudada öyleydi üniversite sınavında bile bayılıvermişti ne çektin bee ferihaaağğğ😂😂😂
Noname21 sezer2022 ferihanın kapıcı kızı olduğu dönemde ferihanyemeden içmeden kesildi bunun karşısında gözleri falan gidince emir buna birde bayıl istersen feriha diyor ve feriha bayılıyor ordan
sehrengiz_8 sezer2022 ferihanın gerçek yüzü ortaya çıktıktan sonra emirle arasında geçen diyalog feriha yalvarıyor beni bir dinle diyor emir de ferihaya bir de bayıl istersen feriha diyor feriha bayılıyor. Olayları abartma seviyem gibi bir şey oluyor bu da bizim gündemimizde
Nezzz_ sezer2022 Ama ordada başka kız vardı değişik bir tip o kızı pek sevemedim ya feriyle olan bölümler daha aşk meşk doluydu 🥰😍