irem12 Sma aldım kustu hip kabız yaptı bebelac düz kullanıyoruz. Kullanan var mı düşüncelerini merak ediyorum
KeremikoMoM_ irem12 biz çok uzun zamandır bebelac gold kullanıyoruz, hiçbir sıkıntı da yaşamadık çok memnunuz
Melekbas irem12 pisik ve alerji yapti bizde diger butun mamalar da sikinti yasamadik ama birde digerlerine gore cok kopuruyor
Fetiye06 irem12 tüm mamaları denedim ama oğlum sadece Bebelac normal olanı tercih etti uzun zamandır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım bebeğe bağlı birazda mama işi
Miniktirtillarim irem12 kullandim 1.5 ay ne kabiz yapti ne sorun ama hic kilo aldirmadi maalesef. Aptamile geçtik
irem12 Miniktirtillarim Evet ben de kilo aldırmadığını düşünüyorum oda Şundan galiba içdiği gibi kakasını yapıyor
Bussssra irem12 irem12 Bebelac gold fermantasyon teknolojisi ile yapıldığı için sindirimi kolaylaştırıcı özelligi var,sade Bebelac önermiyorum.Ben de Gold kullanıyorum ve çok memnunum
irem12 Bussssra sadesini neden önermiyorsunuz ben sadesini kullanıyorum oda kakasını kolay yaptırıyor
Bussssra irem12 irem12 Dediğim gibi sindirimi daha kolay goldun,siz sorun yasamadiysaniz devam edebilirsiniz.Arada ki farktan bahsettim❤️