Gizzzzz-giz marinelife valla ben henüiz almadım ana kucağına ihtiyaç duymadım çünkü mümkün olduğunca kucağımda tutuyorum hep sen duruma göre al canını çıkaracağın bir ürüne bu paraları vermek mantıklı ama aman aldım 1 2 kere kullandı sevmedi diyeceksen boşa para dökme
marinelife Hazaldiyorkii kendi yaylanan 4moms mamaroosu var da zaten bu ana kucağını hoplayıp zıplasın diye alcam pusetini bile sallıyor hoplayıp 😂😂
marinelife Elfelf475 benim aklıma da sonradan satmak geldi ya ikinci el fiyatlarına baktım 2-3 civarı. Ee şimdi 5e alsam zaten ben satana kadar kesin pahalanır 😂😂
Elfelf475 marinelife ben 1000 e ikinci el aldım oğlum 2 yaşına yakın ve şu anda 3 e satarım siz düşünün o kadar yeni duruyor ki resmen 3 katı kardayım ve dibine kadar kullandım Alacaksanız file olarak alın. Onların kumaşı eskimiyor ve makineye atılıyor öteki atılmıyor
poyrikmoyrik marinelife Pierre Cardin aldım. Çok memnunum. Elim ayağım oldu. Zaten kısa süreli bir şey olacak o kadar para vermeye gerek görmedim.
Gzdeeee poyrikmoyrik bendede var ama alttaki kilit olayını nasıl yapıyosunuz zıplasa düşer gibime geliyor ekstra klidi varmı orasını çözemedim
Oaoa marinelife Mamma marka aldım iyi ki fazla vermemişim diyorum tam bir fiyat performans ürünü.Her yere bizimle geliyor düşme,ayarlarında sıkıntı vs olmadı hiç.Tavsiyemle iki arkadaş daha aldı onlar da çok memnun bi balık derim.
marinelife Elfelf475 ya işte bu olay bana mantıklı geliyor hem kaliteli kullanacaksın. Ama işte satayım desen satabilecek misin
Whatdeding marinelife kesinlikle ohyo baby . Çok memnunum elim ayağım resmen arkadaşım da mamma markasını kullanıyor o da memnun gerçi
Elfelf475 marinelife o kadar hızlı satarsınız ki 😬 konum da önemli tabi ben istanbuldayım mesela hızlı gider. Dolap uygulamasına falan koysanız da satar zaten. Kargosu da kolay bir şey Arkadaşım benden satın almak istiyor mesela ben ikinci çocuğuma saklıyorum. Kullanıp bana geri verecek arkadaşım. Çevrenize bile satarsınız. Temiz kullanmanız yeter. Muadili gören biri olarak durumu olan ikinci el orijinal alsın derim
Redeva Mamma kullandık memnunum ben. Ama biraz hareketlenince pek durmak istemedi iyi ki çok para vermemişim işlev olarak babybjörnle aynı çünkü. 3 lademeli kemerli ve hareket edince yaylanıyor. Balance özellikli olduğundan düşme de yaşamadık.
marinelife Elfelf475 ankaradayım ben de ya valla eltime satmam yok mu o zamana bebişi olursa hdkdhdkd