Prenses_annesi04 Kışın sirke denedim ama sirke kesin çözüm değilmiş sanırım annemin komşusu dan bulaştı kadın saçını okdar kasiyoduki of yaaa canımı çok sıkıyor bu durum 😔
sedaksoy Canım saç düzleştiricisi ile düzleştirip tara derdim ama daha çok küçük ben kız kardeşime öyle yapmıştım geçmişti ama kıyamadım şimdi saçlarına çok küçük
Prenses_annesi04 sedaksoy kızımda değil bende var kızımda sadce yumurta gördüm ondan sampuanlicam yarın ama kendimde bit gördüm 2 tane
Prenses_annesi04 Eşimde de cekiniyorum söyleyemiyorum ilkez başıma geldi çocukken de bitlenmistim okulda ama yetişkinler ilkez bitleniyorum
Tugceplt Prenses_annesi04 kuzum kuaförüm ve bu olayla musterilerimde çok karşılaşıyorum tütün kolonyası al ince sık bı tarakla tara saçlarını bişeyle bağla sabah duş alın alirkende ince tarakla tarayın geçer
sedaksoy Prenses_annesi04 saçını düzleştir iyice bastıra bastıra 2 3 kez tekrarla sonra bit tarağı ile tara güzelce
Bebitom_3 Prenses_annesi04 kızınızdaki yumurtaları tek tek elinizle toplayım telefonun ışığıyla belli olur yazık küçük bebeğe şampuan kullanmayın
sedaksoy Prenses_annesi04 sende şampuanla yıkayabilirsin. 10 yaşında kız kardeşim olmuştu öyle yaptım geçti saçı baya çoktu anca öyle temizlendi baya şampuan falan kullandık geçmemişti
Peekaboo Prenses_annesi04 bit şampuani al eczaneden onu kullan. O şampuanın içinden çıkan tarakla tara güzelce. Bitler ölüyo zaten öyle bitiyo. Ama o işlem bitince de arkadaşın yazdığı gibi düzleştirici yap bastıra bastıra 2 3 kez. O yumurtaları da ölsün, canlanmasın
Prenses_annesi04 sedaksoy yaparım ozman hemen yarın okdar naletki geçmiyor bitmiyor ya saçım ince zaten inşllah hemen geberirler ya
sedaksoy Prenses_annesi04 eşine söyle bence bu ayıp günah birşey değil bile isteye olmadın herkesin başına gelir kafana takma düzeltirsin inşallah kendine güven ♥️
Baklavanida Prenses_annesi04 canım benim ablamın da 2 kızı var okuldan bulaşmıştı ablama da çocuklardan saçını boyatmıştı ve geçmişti boya da geçiriyor hemen
Prenses_annesi04 sedaksoy ya eşim kinamzda ne bilim utanıyorum yinede kışın biti kurtulduk kızımla ama yine başladı ve kendisi öğretmen dedim okuldan getirmiş ondada yok sadce bende var 🥺
TRTCOCUK sedaksoy ayy ben bit olduğumu sandım eşime söyledim sen pasaklimisin pismisin dedi pislikten bit bulasirmis Allah göstermesin ilerde zamanda gerçekten bitlensem eşime söylemem aslaa böyle kocalar var
Liliii Prenses_annesi04 geçmiş olsun. Benim de ortasonda arkadaşımın kardeşinden geçmişti. Bi yerde okumuştum boya kesin çözüm diye, öyle de oldu. Kendi saç rengine boya istersen direkt hepsi ölüyor.
Prenses_annesi04 Liliii boyamak istiyorum fakat saçlarım okdar cansız ki boyayla dahada çok öldürmek istemiyorum ama son çare olursa denerim
zumra_uysal Prenses_annesi04 üç şişe şampuan bitirdik boş sana iki seferde bite kökten çözüm sunuyorum yaz hemen 😂😂😂 kükürt sabunuyla kafanı 5-10 dk köpüklü bırak sonra bit tarağı ile tara yıka çık 3.yıkamada birtane bile bit bulamayacaksın sınra bana dua ediceksin aşko😂❤️
zumra_uysal zumra_uysal boya şampuan hepsii fasa fiso bide ipek markasının saç kremi bit yapıyor bilginize
Prenses_annesi04 zumra_uysal iple kullanmiyorum ben Elidor bide Pantene saç kremi yada Elidorun kremini kullaniyorum
zumra_uysal Prenses_annesi04 aşkım bebeğim uyuz olmuştu o zamanda böyle yapmıştık bebek cildine bir zararı yok