Edaklnts 6 günlükken sarılık olduğunu öğrendim.hayatımın en korkunç günü dığe bilirim.tercübesizlık,korku,yetememe hissi.öldüm bittim bir Allah bilir.anne sütü bol bol emzir dediler ama sütüm çok azdı 4-6 saata bir anca 30-40 cc fln.meme verince anca 10 dk fln uyur hemen uyandırdı uyutamıyordum sürekli mız mız ağlamak uykusuzlukdan feleğim şaştı.Ama mama veren annelere kem gözle bakanlara hiç aldırmadım 1 saatte bir mama verdım 3 saat başıda emzirdim hatta 15 cc 30 cc zorla içiyordu baktım böyle olmicak kucağımda okşaya okşaya dans ederek yedirmeye başladım 45 cc 60 cc 75 cc ve böyle böyle maşaallah subhanallah atak döneminde iştahsızlığını saymazzak yemesinde çok problem yaşamıyoruz.ama yinede çok iştahlı bır bebek değil tabii.hem sarılığını,hem de uyku problemimizi az da olsa atlatmış olduk.yani demem o ki neredeyse tuvaletimizi bile yapamıyoruz bebeğimizin herşeyıne 4/4 lük yetişelim diğe,ama yemememe hissi herzaman her annede oluyor.normal mi anormal mi bilemiyorum ama oluyor işte…bol bol kucakla,sev,okşa…