Sodya Mimaranne valla artik kendimden suphe ediyorum zaten yanlis mi bagliyorum diye. Aktif bebek nasil, premium care gibi ince yapili mi?
Mimaranne Sodya evet gayet ince ve güzel ben çok fark göremedim arasında umarım sorununuzu bian önce halledersiniz🙏🌸
Sodya Kbraugur slepy kullandim baya onda da tasti hep4 5 aydir molfix kullaniyorum.elimdeki bezler bitsin tekrar sans vericem
Sevilayy_1 Sodya 10.5 aylık dün sleepy aldım 5 numara iyi oldu primada 5 bacaklarınıda iz yapınca 6ya geçtim
Sodya Sevilayy_1 keske aktif alsaydim, yorumlara kandim diyebilirim. Aktif bebekte cis kokusunu cok cikariyo diyolar var mi oyle bi sey. Onu da deneyim olmazsa artik.
Sevilayy_1 Sodya yazın sıcaklarda evet kokuyordu şimdi öyle bi sıkıntı olmuyor küçük bi paket alıp deneyin bir sürü bez deniyorum sonra yine prima aktif 😃sleepy denemek için aldım bi tık kalın gibi
Sodya Mockingbird 10 ay 26 gunluk. Yani ben anlayamadim yuzustu uyuyo ondan mi diyorum , cok donuyo onla mi alakali her sey aklima geliyo ama bunlara cozum yok
Dgndrmz Sodya 5aylığız canım 5aydır sleppy kullanıyodum cok sızıntı yapıyodu ve hep bacaklarnda bez izi kalıyodu 2-3 gun önce 3defa komple soyunduk heryeri çiş oldugu için ve bi bezinde sade pipisinin oldugu kısım dolmus altlar bomboştu. Prima aktif aldık bikaç gun deneyelim dedik pişik sızıntı vs yapcakmı diyo cokk memnunum snrasıda boyle devam ederse gece almıyorm hiç bezini sabah alıyorm bi gram sızıntı yok kış geldi artk sızıntı cok sıkıntı Allah korusun hasta olmasn yavrularımız
Sodya Sevilayy_1 aktif bebek premium care gibi ince yapili mi? Sleepy molfix ayni ayarda kalinlik olarak.molfixi begeniyorum aslinda ama sadece gunduz 😂
Sodya Dgndrmz evet ben de hasta olmasindan korkuyorum.biz de 10 ay 26 gunluguz bilmiyorum buyudukce cis miktari artiyo mu bebeklerin ondan mi siziyo surekli.ben de prima aktif alip deneyim bari.
Mugurs Sodya sleepy kullandım sızdırdı baby me kullandım sızdırdı sımdı prima pampers aktif bebek kullanıyorum gece sızdırmıyor bakalım nasıl olcak daha 3 gun oldu kullanmaya baslayalı
Sodya Mugurs insallah sizinti.yasamazsiniz cok zor gece kiyafet degistrmek cunku. Yazanlar aktif bebektwn memnun bakalim bn de alip denicem. Bi de sey sorucam mesela kilomuz hem 4 numaraya hem 5 e uygun oluyo bizim hangisini almak mantikli.
Mugurs Birde prima aktif bebek bezi hiç ıslak bırakmıyor çocuğun poposunu o yüzden şimdilik çok memnunum. Umarım sızdırmaz. Diğer bütün bezleri açınca hep poposu islaktı çocuğumun..
Dgndrmz Sodya dene canım belki iyi olur evde sleppy var bayag bi artk gunduzleri onları geceleri primayı kullancam bende
Mugurs Sodya eğer kilonuz cok sınırda degılse kucuk numarayı alın cunku numaralar buyudukce fıyat artar ve pakettekı bez sayısıda azalır
Ipek34 Sodya en iyisi prima premium care bence . Bi de bağlarken pipisini asagya doğru kapatın . Ben akşam 10 gibi bir de gece 3 gibi değisiyorum . Sizdirmiyor .
Sodya Ipek34 premium care biraz ince gibi geldi bana diger bezlerden sonra.6.saat sonunda o da sizdirdi.onemli olan 4 5 saat arayla degistirmek sanirim. Artik bez degistirmeye alarm kurcaz demek ki 😄
HasanCinar Sodya bizimde bazen oluyor o şekilde bebeğim ayaklarıyla oynaya oynaya bez kayıyo o zaman oluyor bel kısmını sıkı bağlamanız lazım ben o şekilde yaptığım zaman sıkıntı olmuyor bez olarak da sofia kullanıyorum 2 saatte bir elinizle şişkinliğini kontrol edin bezin ona göre değiştirin çok şiştiği zaman da kaçar
Sodya HasanCinar evet haklisiniz bezin cok dolu olmasi da etkiliyo aslinda.cok Sıkı baglayinca da sanki göbegini cok sıkıstırıyo gibi hissediyorum
Bernaebu Sodya ben gece 12 de degistiriyorum birde sabaha karsi 4-5 gibi bide 8 de uyaniyor o zaman degistoriyorum bizde prima kullaniyoruz ama kacirmiyor hic
Sodya Bernaebu sık sık degistirince kacmiyo. Ben hani cogunlugu gece boyu degistirmiyo falan zannediyodum 😄 ama oyle degilmis. Ben de aksam yatmadan bir de gece 12 de degistiriyodum. Saat 3 4 gibi bnm de tekrardan degistrmem gerek sanirim.
Ymc_19 Sodya gece hiç degistiremiyorum desem yeridir , minies kullanıyorum , sabah bir bakıyorum bez dolmuş ama hiç sızıntı yok ,tavsiye ederim. Migrosta satılıyor yalnızca
Sodya Ymc_19 evet miniesi biliyorum da cesaret edemedim hic. Ama denicem sirayla artik butun bezleri.eger uzun sure boyunca degistirmeyince hepsinde siziyosa gidip pahali bez almaya gerek yok.
Bernaebu Sodya evet canim degistirirsen gecmez bence de evet kimisi almiyor cocukta yapmiyormus bende onu denedim ama hep yapti malesef mecbur degistiyorum