MiraBelis22 1 haftadır gürültülü ve mukuslu mevcut bizde de. 6 ayligiz 3 gün kuralına uygun verdim bı allerjik bişi olmamıştı. Antibiyotik basladik 1 haftadır aynu gunde Mak 6 kere yaptı o da bı kere hep 4 kere yapıyor. Çok üzülüyorum ne yapacağım bilemedim
MerveeeeeEsila Yasemin23 yaptırıcaktım fakat doktorum boşa para verirsin kesin sonuç 4 yaş dan önce çıkmaz dedi ondan yatırmadım
devrim3012 Yasemin23 ben de 2-3 kere gördüm sonra kesildi kaka sadece mukus kaldı yarın doktor kontrolümüz var soracağım diyete devam edip etmeyeceğimi bilgi Veririm 🌸
devrim3012 Mdorukkk testte alerjisi çıktı mı 😞 yarın ben de sorayım olmadı yaptırayım 4 aylıkken yapmayalım doğru çıkmaz demişti doktorumuz
devrim3012 Yasemin23 suan oğlum bronşiolit iyileştikten sınra alerji testi yapacağını söyledi diyete devam etmem gerektiğini söyledi canım
devrim3012 Mdorukkk çok geçmiş olsun Şuan oğlum bronşiolit iyileşince alerji testi yapacağını söyledi doktorumuz
Emias alya00 benim kızımın cumartesi günü kakası hafif yeşile döndü. Sümük gibi şeyler vardı. Aynı gün yeşil artınca doktora götürdüm kaka testi yapıldı. Amip olmuş. 1 hafta sonra tekrar test vereceğiz. İhmal etmeyin. Büyük ihtimalle sizinki de amip. Bir de bana süt ve süt ürünlerini tüketme dedi doktorumuz
Emias alya00 cumartesi günü kontrolümüz var. O zaman belli olacak. Şu an ilaç kullanıyoruz. 1 haftalık bir tedavi uyguluyoruz.