alya00 Şuan 5 aylığız 3,5 aylık falandı alerjimiz olduğunu anladık, ilk baştan beri mukuslu kaka vardı ama sorun olmayacağını söylediler, peşine geçmeyen sürekli tekrarlanan pişik, emerken sürekli rahatsız olması, kulak arkasında kaşlarında yüzünde Konak tarzı döküntüler, rahatsız olduğu belliydi ama küçük olduğu için kan tahlilinin doğru çıkmayacağını söylediler en sonunda kanlı mukuslu kaka yaptığını görünce tüm bu belirtilerin nedeni alerji yüzünden olduğuna hem fikir olduk.. 3 hafta diyet yaptım
Süt süt ürünleri , yumurta, dana eti, tavuk kestim yemedim pişiği geçti kan geçti rahatladı eskiye nazaran ama tam anlamıyla değil mukuslu kaka devam ediyor..
Biraz daha büyüdüğünde test yaptırcam umarım çoklu besin alerjisi değildir..
Ben kahvaltıda zeytin(yeşil,siyah), bal, reçel, patates kızartması ve fırında yapılan ekmekten yiyorum(fırına sordum süt yerine su kullanıyorlarmış)
Öğlen için örnek vereyim patates haşlama,biber kızartması, salata Akşam için de örnek vereyim mercimek çorbası,pilav,salata,maden suyu,taze fasülye gibi gibi..çok tatlı istersem tatlı niyetine Züberin atıştırmalıkları veya un helvası yiyorum Şuan bebeğimde ben de hastayız diyeti bozmak zorunda kaldım ama düzelir düzelmez tekrardan başlayacağım..
kalsiyum için osteocare ilacını yazdı doktorum içmek takviye olarak onu alıyorum
Çok geçmiş olsun