busrababuz Merveyavuz ben mustela kullandım çok memnun kaldim ama sebamedi denim diye kullandım oda çok iyi
Busraoxuz Merveyavuz mustela. Seba med kullandım kızımın kafası konak oldu onemsemedım her bebekte oluyor dıye. Daha sonra baktım yuzunde benek benek bırseyler. Doktorumuz alerjen olabılır dedı. Kala testınde bırsey cıkmadı . Esım ve ben egzamalıyız doktorumuzdw %70 bebekte gorulebılır anne babada pldugu ıcın dedı. Seba med maalesef kı alerjen etkı gosterebılen kımyasala sahıp. Hemen mustela aldım suanlık bır sıkıntımız yok cok sukur.
ybk2019 Busraoxuz sebamed bzde de Konak yaptı yaaaa, doktorumuz biobaby önerdi onu aldık kullancaz bakalım 😔
[silindi] Merveyavuz doktor tavsiyesıyle uni baby. Onceden dalın kullanıyordum hemen pul pul izler yaptı doktor ıcerıgının ıyı olmadgını soyleyerek unı Baby onerdı cok memnunum
Sarisin Merveyavuz migros yeni bebek şampuanı çıkarmış minies yine. Dün aldım denemek için içerik olarak uni baby ile aynı kokusuna, bayıldım saçı da yumuşacık yaptı. Fiyat olarak da çok uygun geldi, bana artık onu kullanıcaz 😊
Sdks Merveyavuz bizdr egzamayı alevlendirdi doktor ve hemşire değiştir dedi. Linola markalı sampuan yazdı yumusacık yapıyo saçını egzamalı bir bebeğim var o yüzden bunh yazdı . Eczaneden aldık fiyat 45 tl baska yer 80 demişti ama biz 45e bulduk