-Nazo22- Ya kızlar ne kullandiysam poposunun arasındaki kızarıklığı bir türlü geçmedi bezini değiştirdim krem pudra ayrı ayrı denedim ama hala aynı pişik için öneriniz neler
piremsesssannesi -Nazo22- kantaron yağı da iyi geliyor Bn karşıydım herşeye sürülmez diye ama annem kızımın pisliğini bu şekilde bitirdi iki güne kalmadan
Denizanasi92 -Nazo22- pişik önleyici sürüyor musunuz her seferinde? Pişik önleyici markasını değiştirin ben bübchen ve minioris kullandım ikisi de iyi. Ayrıca kantaron da iyi geliyor. Var olan pişik için de travazol veya hametan öneririm. Travazolu uzun süre kullanmayın
Gunsss -Nazo22- yeğeniminde sürekli geçmeyen bir piştiği vardı kardeşim en son Bulgar kremi diye bişey duymuş ondan aldı kullanıyor bir kerede geçirdi şimdi hep onu kullanıyor
Basaksann Zeytinyağını yak biraz tavada soğut sür canım bizdede var şuan bunu yapıyorum bide kantaron yağı , Şifa olsun miniğe tez zamanda 🌸
Sinemelis Oksizinc deneyim uygunda 60 tl cinko bazli cok iyi geliyor bebegm alerjik bebek surekli pisik oluyo hemen kuruluyor
piremsesssannesi -Nazo22- çok basit aslında kendi zeytin yağını kendileri yapan bi arkadaşım var ondan orijinal katkısız alıyoruz sonra kantaron otu var onun çiçeklerini içine koyup güneşte bekletince kendiliğinden oluşuyor eksik söylemiş te olabilirim ama annem böyle yapıyor diye biliyorum ben
Hobbalayarim -Nazo22- bazen gun içinde de kızarıyor. Banyodan sonra bakmalısın eğer kızarık ise pişiktir. Eğer kızarık değilse gün içinde bezde kalmaktan da oluyor. Eğer pişik ise tek önerim her alt açmada ilik suyla sadece yıkaman. Benim kızım neredeyse 8 aylık hiç pişik nedir bilmedim hep yıkadım çünkü.
-Nazo22- Hobbalayarim ya hiç geçmeyen bir kızarıklık aslında kendisi kakasını haftada bir yapıyor ama sürekli gaz çıkarıyor ufacık bişey kaldığından galiba oluyor bilmiyorum her şeyi denedim. Banyodan sonra da normal her alt değiştirmem de de pamuklu bezle de siliyorum geçmiyor o kızarıklık
Kubradt @“-Nazo22-” Kaufmann diye bir pişik kremi var yapısı yoğun. Ellerimi yıkasam bile zor çıkarıyorum. Bebeğime en iyi o geldi. Trendyol’da var.
2022anne -Nazo22- hametan krem kullandınız mı ? Kullanmadıysanız tavsiye ederim bir de kantoron yağı çok iyi geliyor bu süreçte ıslak mendil kullanmasanız daha iyi olabilir pamuk ve ılık su iyi gelecektir
-Nazo22- 2022anne hametan krem kullandım bitti bende Bepanthol kullanmaya devam ettim ıslak mendili bıraktık