EceDM deniz94 Ben de ogretmenim, Eylül ’de yarim gün başlamayı düşünüyorum. Nasıl olur acaba diye kurduğum hayallerde, teneffüste 10 dk rahatça çay içmek var benim de. 🤣 Maaşa kanıp tam gün başlamak, çık aklımdan, diye telkin ediyorum kendimi her gün. 🥲
Nililaylayla Acemianne26 6 aylıkken başladım ağlayarak şimdi 11 aylık gayet Iyiyiz akşam erken yatıyor kızım 8 gibi sonrasında işi gücü hallediyorum. Eve gelir gelmez biseyler yiyip parka gidiyoruz güzel vakit geçirmeye çalışıyorum iş güç yapmıyorum uyanıkken. Haftasonu tatilim vaktinizin bir kıymeti oluyor çalışınca. Ama fırsatı olan 1 yasa kadar baksa daha iyi tabi 🥰
Dlk55blt-rdvn BeyzaCicek kendinizi hiç kötü hissetmeyin zaten ben 5,5 aylıkken işe başladım çok iyi geldi bana şimdi okullar tatil olacak üzülmüyor değilim yani
Ygmrkara Acemianne26 9 aylıkken başladım işe şuan 3. Haftamdayım işimde süt iznimden dolayı az çalışıyorum bu güzel bir şey bebeğime kayınvalidemler bakıyor bizim her işimiz saatli yemek saati uyku saati bunlara uydukça bir problem olmuyor. Sabah kahvaltısını hazırlayıp çıkıyorum öğle yemeğini ara öğününü kahınvalidemlere anlatıyorum onlar yapıyor akşam yemeği bende 🙃 haftalık çizelge yapıyorum her gün ne yemek yapacağımı düşünmemek için. İşten geldiğim zamanlarda özlediğim için daha verimli daha sabırlı zaman ayırıyorum ona 😙😙 bir şekilde devam ediyor gözün korkmasın her şey halloluyor 👍
nilesea Ygmrkara rica etsem, yaptığınız listelerin fotosunu bizimle paylaşabilir misiniz, fikir olması açısından 🙏
Ezgi-123 Niluska aynen benimde bebeğim 4 aylık Eylül de bakıcı bulabilirsem başlayacağım bulamazsam ücretsize ayrılırım büyük ihtimal çünkü memleketten uzaktayız kimsenin düzenini bozmak istemiyorum kısa bi süreç olmayacak bundan sonrası çünkü
Oguzhanasil2023 Duru_buyukkilic Bende bende off kaldı 20 gün Hayatım boyunca kendimi affetmicem yanında olamadığım için
Pamukaslan Tubii02 günde kaç saat çalışıyorsunuz işkur ne kadar ödeme veriyor acaba anlatabilirmisnz süreci rapor biter bitmez mi basvurdunuz
Ysmndmrl nilesea zeytin yağlı yemekler sabahtan yapıncada güzel oluyor ama akşamdan planlamak lazım yoksa yetişmez. Birde airfry aldım buzlukta köfte balık var sabhtan o tarz ürünleri indiriyorum aşağı balık 10 dakikada pişiyor köfte 5 dakika yanına pilav makarna salata tamam biraz hafta içi pratik yemeklerde olunca hızlı oluyor çünkü ben eve geç geliyorum yoksa olmaz
Pinpony Pamukaslan yok özel sektörde maalesef işverenin insafına kalıyor biraz bu durum :/ sadece emzirme izni oluyor. Ben yarım gün çalışabilirim ancak diye teklifte bulundum kabul ettiler öyle devam ediyorum
Gks-esr20 Acemianne26 kusura bakmayın baya bi geç görebildim yorumunuzu .temizliği genelde haftasonlarında ve hafta içi yapacaksamda işten gelince yapıyorum.sizde tez zamanda düzene koyarsınız allahın izniyle 🌺