kasimonbes Merhaba hanimlar Bir cogumuz diş doneminde ve hala donem donem disleri cikinca uyku bize haram oluyor. Etkili bir yonteminiz var mi diş icin? Tetagil kullanıyorum ama en fazla 2 saat sonra ayni. Artik huni takip gezecegiz sanirim.. Tavsiyeleriniz bana da ve bir cok anneye de isik olacak 🤲 Bir de diş oldugunu nasil anlayabiliriz? Yeni diş çıkaracak olan annelerimiz adina soruyorum ❤️
btlbsr kasimonbes hafif ateş ve ağız suyu akması genelde belirtileri. Ben ağlamasının tonundan anlıyorum artık diş olup olmadığını. Sebze emziğine sütünüzü sağıp dondurucuda dondurup verebilirsiniz. Emziğin dışını streç filmle sararsanız sağdığınız süt dökülmeyecektir. Dondurma gibi hem ağrısını keser hem sütü emer. Tetagil bence çok işe yaramıyor ben pek faydasını göremedim bebekten bebeğe değişir tabiki. Ben o dönemde birde havuçla taze soğan vermiştim gözetim altında. Umarım tüm bebişler kolay çıkarır
Elfgrn kasimonbes 2 buçuk ayda başlayan diş sorunumuz Şuanda 3 buçuk aylık hala devam ediyor tetagil kullanıyoruz onun dışında pek bişey kullanamıyoruz ek gıdaya kadar beklememiz gerekecek bazı şeyler için bekliyoruz bakalım ne zaman çıkacak dişi artık rüyalarıms giriyor diş 😂 İlk ağzında oluşan o alt iki damağın sistigini gördüm ve o bozulan uyku beslenme düzeninin sebebini anladım ekstra yumruğun nerdeyse hepsini ağzına sokmaya çalışması kucağımdayken elimi kemirmeye çalışması salyasi en büyük anlaşılır seyiydi.
Socialmom19 kasimonbes tetagil falan hikaye osanit ile 1 haftadır uykusuzluğu son buldu bebeğimin.. mucizevi bir şey.
Aybarsmom_ kasimonbes yarım çay bardağı sızma zeytinyağına 1 çay kaşığı karanfil ezip koyun. Dolapta 2 gün bekletip gün içinde diş etlerine sürün ben bir tutam da kekik attım içine. faydasını göreceksiniz çok işime yaradı benim. Dolapta dursun 3 hafta sonra yenileyin. Ağrıyı hafifletici etkisi var inşallah 🤲🏻
Esy Merhaba benim bebeğim dış sürecinde elini sürekli kulağına götürüyordu ayrıca hunharca bana saldırıyordu ağzina ne denk gelirse kasimaya calisiyordu size tavsiyem eğer bebeğiniz anne sütü alıyorsa günlük sarismak ezip yutun değişimi bu süreci ne kadar rahat atlattığini göreceksiniz 🥰
Hfzhnfcls Esy yaa benimde oyle ozellikle emzirirken kulağıni koparacak gibi ağrıyor sandım doktora getirdim birşey yok bebeğim 3 aylik elleri agzinda kaldı demekki buyuzden
BeyzaCicek kasimonbes Esy sarımsak mı ilk defa duydum nasıl bir etksii oluyor acaba? Etkisi iyiyse deneyeceğim 😌
sevil55 Soğuk havuç soğuk emzik ve tetagil bize iyi gelenler belirtilerimiz ağız salyası artışı ve herşeye saldırma alt iki dişimiz çıktı uzadı şimdi üstleri bekliyoruz herhangi bir belirtimiz yok şimdilik
BeyzaCicek sevil55 benimde oğlumun altten bir dişi çıktı geçen hafta ama yanında ki hala çıkmadı bebeğinizin kaç gün arayla çıktı dişileri
Nilay07 Elfgrn bizde 3.5 aylığız eli hep ağızda salyasi akıyor tukmuk çıkarıp baloncuk yapıyor ve devamlı ağlıyor. Ama ağzına bakınca şişlik yok galiba yada ben anlayamadım ilk anneliğim acemilik var. Ben dis çıkarma döneminde olduğunu düşünüyorum ama annem çok küçük başka sıkıntısı vardır da ağlıyordur diyor. Tedagil bizim ayımıza uygun mu alsam diyorum eczanede satılır mı acaba
Teda İlk üstten dişimiz patlamak üzere bizimde. Mama alan bebeğim var. 8 aylık fakat mamayı kabul etmeyip ek gıdayı kabul edıyor bu durum normal mi
Dfncgdm2022 Aybarsmom_ benımde uykusuz gecelerım basladı valla uyku duzenı bozuldu kızımın artık ben uzuluyorum onun acı cekmesıne cok zormuş dış dönemii
Socialmom19 Tgkaneses valla ben bir öğle uykusundan önce birde gece uyumadan önce Allah ne verdiyse döküyorum ağzına 😂 kıtır kıtır eziyor onları emiyor sonra misss gibi uyuyor
Aslananne1 Socialmom19 boğazına kaçmıyor nu boğulma falan yoksa ağzına atınca hemen eriyor mu ağızda nasıl bisi bu osanit
Zeynep-Azra Benim kızım da 3 ay 20 günlük salyası arttı elleri hep ağzında ve dişinin olduğu yerde ufacık bi pütürtü geliyo ele ateş falan yok ama diş mi çıkarıyo anlamadım erken diye düşündüm ama bütün belirtiler de dişe yönelik anne sütü dondurmayı denesem daha erken mi sizce bilemedim de ben
Bebisinannesi23 Zeynep-Azra benim kızım 3 ay 20 günlükken diş çıkarma dönemine girdi. Şuan 4 ay 25 günlük altta iki dişimizi çıktı bile.😄ateş, ishal hiç olmadı. Salyası arttı , herşeyi ağzına götürdü , sürekli kaşımak istedi, huzursuzluk , uykusuzluk oldu.
BeyCan_aks 7,5 aylık oğlum eli sürekli kulağında ve salyası cidden inanılmaz arttı demek ki uykusuz günlerim yakın haydi gâzam mübarek olsun 🥹🥹🥹
Mehtap-37 kasimonbes altta tek dişi çıktı başka yok😃 oğlum tam diş çıkarırken aynı zamanda kabakulak oldu biz bilemedik huysuzluğu dişten sandık ama ikinci diş te çıkıyor sanırım dün gece hiç uyumadı sürekli döndü durdu beşikte 🥹
kasimonbes Mehtap-37 benimki de öyle oldu ilk bi tane altta 1 hafta sonra digeri icin huysuzluk basladi ilk cikanki fazla huzursuzlanmadi ama ikinci felaketti
BeyCan_aks kasimonbes Çok haklısınız valla her gün 2-3 takım değiştiriyorum sonra makina çalışmasın fatura malum sonra 😒 çok gelmesin diye elimde yıkıyorum artık bezdiiiimmmmm